Τραγωδία στη Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 32χρονης που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι - Καταγγέλλει ναρκωτικά και βία!

Τι συνέβη;

Τραγωδία στη Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 32χρονης που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι - Καταγγέλλει ναρκωτικά και βία!

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της 32χρονης η οποία κατηγορείται πως έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι στη Βούλα. Ναρκωτικά και βία καταγγέλλει η Λιβανέζα.

Η κατηγορούμενοι χαρακτηρίζει επικίνδυνο τον 39χρονο. Διαβάστε παρακάτω...

Η νεαρή, με καταγωγή από τον Λίβανο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, υποστηρίζει πως ο 39χρονος ήταν επικίνδυνος, ενώ της είχε επιτεθεί βίαια και στο παρελθόν. Ταυτόχρονα ήταν γνωστό πως έκανε χρήση ναρκωτικών και είχε προβλήματα με το αλκόολ.

«Δεν έσπρωξα τον σύντροφό μου από το μπαλκόνι. Είχαμε καβγαδίσει. Με χτύπαγε. Φοβήθηκα… ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ήταν πολύ επικίνδυνος», ανέφερε η Λιβανέζα.

Η Ειρήνη συνεχίζει λέγοντας πως «μετά τις κλήσεις μου στην αστυνομία, εκείνος επιχείρησε να αποδράσει. Εκτιμώ ότι μάλλον στην κατάσταση που ήταν έπεσε από το μπαλκόνι. Ίσως σκαρφάλωσε στον δεύτερο όροφο. Είναι ψηλός…».

Μάλιστα, η 32χρονη αποκαλύπτει ότι είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ τους. «Όλα οφείλονται στην υπερβολική χρήση. Είχα έρθει αντιμέτωπη με συχνά επεισόδια βίας εκ μέρους του στο παρελθόν , τονίζει η 32χρονη , η οποία επαναλαμβάνει ότι είναι αθώα. «Είμαι βέβαιη ότι σύντομα θα αποδειχθεί η αθωώτητά μου. Θέλω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια. Θα του συμπαρασταθώ όσο μπορώ».

Το βίαιο ιστορικό

Το ζευγάρι δεν είναι άγνωστο στις αρχές, καθώς οι καβγάδες τους και οι περιπτώσεις βίας είχαν πάρει και άλλες φορές διαστάσεις που τους έφεραν μέχρι τον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2018, ο 39χρονος επιχειρηματίας κατηγόρησε την 32χρονη ότι τον απείλησε με μαχαίρι και μάλιστα τον λήστεψε, αφαιρώντας του τουλάχιστον 78.000 ευρώ και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ η καθεμία.

Η ίδια, η οποία ήταν αυτή που κάλεσε τις αρχές, υποστήριξε πως ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε και μάλιστα τη βίασε άγρια. Παράλληλα υποστήριξε πως της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα ρολόι Rolex.

Τελικά όμως, όταν η υπόθεση έφτασε στον ανακριτή το ζευγάρι φαίνεται πως τα είχε βρει και υποστήριξε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση που προέκυψε λόγω «έντονης ερωτικής τους συνεύρεσης και κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου, αφού οι εκδορές που είχαν και οι δυο προκλήθηκαν κατά την ερωτική πράξη που έγινε με τη θέλησή τους». Τελικά οι δυο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν με βούλευμα.

Λίγους μήνες αργότερα, υπήρξε νέο επεισόδιο, όπου μάλιστα η 32χρονη οδηγήθηκε στο στο νοσοκομείο τραυματισμένη, καταγγέλλοντας τον 39χρονο σύντροφό της για βιασμό.

Ξανά ο 39χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως η 32χρονη είχε επιτεθεί στη σύζυγό του στη Γλυφάδα και προσπάθησε να αρπάξει την κόρη του.

Δείτε τις φωτογραφίες της καυτής Λιβανέζας εδώ:

Βούλα: Αυτή είναι η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι!

Έσπασε τη σιωπή της η 32χρονη: «Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν έπεσε από το μπαλκόνι»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την περίεργη υπόθεση στην Γλυφάδα, με την πτώση άνδρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Η 32χρονη σύντροφός του, την οποία κατηγορεί ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, αφού έμεινε ελεύθερη από τις Αρχές στην συνέχεια μίλησε μπροστά στην κάμερα του Star και αποκάλυψε το πρόσωπό της αλλά και τις συνθήκες της υπόθεσης!

Η γυναίκα παραδέχεται ότι κλείδωσε τον άνδρα στο μπαλκόνι γιατί είχαν τσακωθεί και την χτυπούσε και εκείνος... εξαφανίστηκε όροφο όροφο ενώ αποκάλυψε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ήταν χρήστης!

Δείτε όλα όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα:

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!