ΔΕΗ: Μεγάλη προσοχή με το τιμολόγιο! Το λάθος που φουσκώνει τους λογαριασμούς!

Σίγουρα την έχετε πατήσει! Πώς να το διορθώσετε!

ΔΕΗ: Μεγάλη προσοχή με το τιμολόγιο! Το λάθος που φουσκώνει τους λογαριασμούς!

Ένα μοιραίο λάθος στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, είναι αρκετό για να φουσκώσει τους λογαριασμούς σας!


Συγκεκριμένα, μαζί με την ώρα, αλλάζει και η ρύθμιση για το ωράριο νυχτερινού τιμολογίου! Διαβάστε παρακάτω....


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.


Τμηματικό ωράριο

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου

• 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
• 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

· 23:00-07:00


Συνεχές ωράριο*

Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

  • Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ (link: http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis) για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τους απατεώνες που έκλεβαν τα φάρμακα των καρκινοπαθών!

Μεγάλη προσοχή! Απατεώνες τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά!

Σοκ προκαλεί η είδηση με απατεώνες να τηλεφωνούν σε ανυποψίαστες οικογένειες και να καταφέρουν να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να γεμίσουν με χρήματα τις τσέπες τους «παίζοντας» με την αγωνία μιας ηλικιωμένης μητέρας, οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία που δρουν στο Ηράκλειο. Παρ' όλο που το είδος της κομπίνας έχει παλιώσει πλέον, οι επιτήδειοι κατάφεραν να αρπάξουν 10.000 ευρώ από μια 74χρονη.

Όπως συνήθως, οι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και της είπαν ότι ο γιος της τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του ένα αγοράκι και της ζήτησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να μην έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, η ταραγμένη 74χρονη άκουσε από το ακουστικό κάποιον που έκλαιγε παριστάνοντας το γιο της και της ζητούσε να τους δώσει τα χρήματα που ζητούσαν.


Η ανυποψίαστη γυναίκα έκλεισε ραντεβού με τους δράστες και, σύμφωνα με το ekriti.gr, τους παρέδωσε ποσό ύψους 10.000 ευρώ που ήταν όλες οι οικονομίες της. Φυσικά, ο «εισπράκτορας» τα πήρε και έγινε καπνός, ενώ πολύ μετά η 74χρονη μίλησε τηλεφωνικά με το γιο της και κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

TAGS