Θρήνος! Πέθανε γνωστός 20χρονος αθλητής!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε γνωστός 20χρονος αθλητής!

Πέθανε σε ηλικία μόλις 20 χρόνων γνωστός αθλητής και η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί υποστηρίζουν ότι είχε κάνει χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγική αυτή εξέλιξη. Διαβάστε παρακάτω...

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 20χρονος, Ματέους Φερνάντες σε αγώνα ΜΜΑ στο Μανάους της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στις βραζιλιάνικες ιστοσελίδες ο Φερνάντες στο παιχνίδι του με τον Ομπέντ Περέιρα δέχθηκε ένα νοκ-άουτ στον τρίτο γύρο της αναμέτρησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπέστη τέσσερα καρδιακά επεισόδια με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Τραγικές ώρες για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Πέθανε ο πατέρας του!

Τραγικές στιγμές! Έφυγε από την ζωή κορυφαίος Έλληνας μουσικές και περνάει δύσκολες στιγμές ο γιος του.

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του κλαρίνου Σταύρος Καψάλης. Είχε γεννηθεί το 1945 στη Ζίτσα και καταγόταν από τη μουσική οικογένεια του Πολυχρόνη Καψάλη και ήταν πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Καψάλη. Διαβάστε παρακάτω...

Ξεκίνησε να παίζει κλαρίνο στην ηλικία των δώδεκα ετών και το ρεπερτόριό του, εκτός από Ηπειρώτικα, περιελάμβανε Ρουμελιώτικα και Mωραΐτικα.

undefined

Είχε ηχογραφήσει με όλους τους ηπειρώτες τραγουδιστές και μουσικούς εκατοντάδες τραγούδια, ενώ εργάστηκε πολλά χρόνια σε χώρους όπως το «Σούλι», το «Ελληνικό χωριό», «Σκάρος», με τον Γιώργο Κούρτη, τον Δημήτρη Βάγια, τη Μαρια Σαλτού και άλλους. Είχε παίξει σε όλες τις εκδηλώσεις της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, σε εκατοντάδες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και σε πολλά κράτη του εξωτερικού.

Πένθος στο χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου! Πέθανε ο...

Πρόσφατα είχε τιμηθεί για την προσφορά του στη μουσική παράδοση της Ηπείρου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, μαζί με τον Γρηγόρη Καψάλη.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκφράζει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Γάτσιος. «Με βαθιά οδύνη αποχαιρετώ έναν σπουδαίο Ηπειρώτη μουσικό, έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν καλό φίλο εδώ και πάνω από 25 χρόνια, τον συγχωριανό μου Σταύρο Καψάλη. Ο Σταύρος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας μέσα από τη μουσική του, μέσα από τον μοναδικό του τρόπο ερμηνείας των τραγουδιών τού τόπου μας. Ελαφρύ να είναι το χώμα που τον σκεπάζει», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!