Ανείπωτη τραγωδία στην Ηλεία! Νεκρός 59χρονος από....

Πάγωσαν οι Αρχές με αυτό που αντίκρισαν!

Ανείπωτη τραγωδία στην Ηλεία! Νεκρός 59χρονος από....

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την Ηλεία! Πιο συγκεκριμένα, η πόλη βυθίστηκε σε πένθος όταν ένας 59χρονος αγρότης, βρέθηκε νεκρός εχθές το απόγευμα στα Μακρίσια, μετά από ανατροπή τρακτέρ.

Ο άτυχος Διονύσης Καραθανάσης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, είχε μεταβεί με το τρακτέρ του στο λιοστάσι του για να εκτελέσει αγροτικές εργασίες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ «τούμπαρε» και τον καταπλάκωσε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Διαβάστε παρακάτω....

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άλλους αγρότες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο 59χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη γη του, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε.

Ο Διονύσης Καραθανάσης ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, καθώς εικάζεται ότι η ανατροπή του τρακτέρ πιθανόν να προήλθε από κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Πένθος στη Λάρισα! Βρέθηκε νεκρός ο...

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Λάρισα, μετά την εύρεση της σορού του ψαρά που αγνοούνταν!


Ο 64χρονος ερασιτέχνης ψαράς από την Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς, αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης, όταν και είχε μεταβεί στο λιμάνι για ψάρεμα με τη βάρκα του.


Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, η σορός του 64χρονου βρέθηκε ανοιχτά του Αγιοκάμπου, στο ύψος της κρεμαστής γέφυρας. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ήταν «μπλεγμένος» σε δίχτυα ψαρέματος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άντρες του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 64χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τραγωδία στον αέρα: 33χρονη βρέθηκε νεκρή στο κάθισμά της!

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στον αέρα, όταν μία 33χρονη γυναίκα έπειτα από 16 ώρες πτήση βρέθηκε νεκρή στο κάθισμά της.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πτήση της Qantas από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία είχε διάρκεια 16 ωρών.

Μία 33χρονη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στη θέση της τρεις ώρες μετά την απογείωση του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, ήταν «ευτυχισμένη και υγιής», ωστόσο όλοι περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Δείτε πλάνα μέσα από την καμπίνα του μοιραίου Boeing που συνετρίβη στην Αιθιοπία εδώ:

Τραγωδία Boeing: Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό λίγο πριν τη συντριβή!

Tραγωδία στο Μαρούσι: O 90χρονος ομολόγησε και αποκάλυψε γιατί στραγγάλισε τη σύζυγό του!

Ο 90χρονος που στραγγάλισε και σκότωσε τη σύζυγό του στο Μαρούσι ομολόγησε την πράξη του και εξήγησε το λόγο που έφτασε σε αυτή την απόφαση, προκαλώντας την οικογενειακή τραγωδία.

Ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ο 90χρονος στραγγάλισε την 87χρονη σύζυγό του που έπασχε από άνοια, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Αγίου Όρους 48 στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσία και το έγκλημα κατήγγειλε η κόρη του ζευγαριού η οποία γύρισε στο σπίτι με τον εγγονό τους και βρήκαν τον άνδρα να κάθεται σε μια πολυθρόνα, ενώ η 87χρονη ήταν νεκρή σε διπλανό δωμάτιο.

Μάλιστα, ο 90χρονος είχε αφήσει και γράμμα στο οποίο έγραφε πως δεν ήθελε να ενοχλούν άλλο την οικογένειά τους, καθώς έμεναν με την κόρη και τον εγγονό τους.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ο ηλικιωμένος παραδέχτηκε την πράξη του, δήλωσε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα, το οποίο, όπως είπε, διέπραξε για να ησυχάσει η γυναίκα του και να μην ταλαιπωρηθεί η κόρη τους.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

Μια γειτόνισσα μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως ο 90χρονος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ενώ αναφέρεται με πολύ καλά λόγια για όλη την οικογένεια, σημειώνοντας πως η 87χρονη ήταν άρρωστη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο εγγονός της οικογένειας απέτρεψε τον ηλικιωμένο από το να πηδήξει στο κενό.

Τι είχε ανακοινώσει το Ιπποκράτειο για τον θάνατο του 12χρονου στη Θεσσαλονίκη; Διαβάστε εδώ:

Τραγωδία 12χρονου: Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου για τον θάνατό του...

Τραγωδία στο Μαρούσι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το διαμέρισμα!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το διαμέρισμα στο Μαρούσι που έγινε η οικογενειακή τραγωδία.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Αγίου Όρους, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, στραγγάλισε με ένα καλώδιο την 80χρονη σύζυγό του, στην κουζίνα του διαμερίσματός τους, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Τραγωδία στο Μαρούσι

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, παρέμεινε στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα του, άγνωστο για πόσο ώρα, ώσπου το μεσημέρι τους βρήκε εκεί ο εγγονός τους, γυρίζοντας από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το παιδί, ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία, ενημερώνοντας για όσα είχαν συμβεί μεταξύ των γονιών της. Αυτή την ώρα, επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί και αναμένεται ιατροδικαστής.

Τραγωδία στο Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr