Θρίλερ στη Λάρισα: Ανασύρθηκε από ρέμα νεκρός άνδρας!

Τι συνέβη;

Θρίλερ στη Λάρισα: Ανασύρθηκε από ρέμα νεκρός άνδρας!

Νέο θρίλερ συγκλονίζει την Λάρισα! Νεκρός ανασύρθηκε άντρας από ρέμα!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Έπειτα από τροχαίο δυστύχημα και ανατροπή του οχήματός του τα ξημερώματα.

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξεκινάει σήμερα ο μεγάλος εφιάλτης για τον Βούλγαρο εκτελεστή!

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 56χρονος άνδρας μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του και ανατροπή μέσα σε ρέμα στην επαρχιακή οδό μεταξύ Νίκης και Αχιλλείου του Δήμου Κιλελέρ, στη Λάρισα.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ η Πυροσβεστική περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα – πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας – βρέθηκε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι άνδρες απεγκλωβίζοντας νεκρό τον 56χρονο οδηγό του οχήματος.

Mυστήριο στη Ρόδο: Τρία πτώματα ξέβρασε η θάλασσα! Θρίλερ στο νησί!

Τρία πτώματα ανδρών έχουν βρεθεί το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Ρόδου, προκαλώντας μεγάλο μυστήριο.

Ο ιατριδικαστής έχει αναλάβει την εξέταση.

Μετά το πτώμα ανδρός που βρέθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ Αφάντου και Κολυμπίων, σήμερα το πρωί βρέθηκε ένα ακόμη στην περιοχή Γλύστρα Αφάντου, και ένα δεύτερο στο Φαληράκι, κοντά στο ξενοδοχείο Πήγασος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, άνδρας που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Φαληράκι, φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρη φόρμα, ενώ αυτός που βρέθηκε στα Αφάντου φορούσε χαρακτηριστική, κολλεγιακού τύπου μπλούζα, με πράσνα μανίκια και μπλε κορμό, τζίν παντελόνι και κάλτσες.

Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει αναλάβει κλιμάκιο το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ενώ οι σοροί τους θα μεταφερθούν για εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Νέα τραγωδία στην Αχαία: Βρέθηκε πνιγμένος πατέρας δυο παιδιών!

Νεκρός εντοπίστηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη λίμνη Πάπα, στην περιοχή του Άραξου, στη Δυτική Αχαΐα, 44χρονος άνδρας. Μια νέα τραγωδία που συγκλονίζει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας φέρεται να βρέθηκε πνιγμένος, ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες θανάτου του, καθώς οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 39χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών, διέμενε στο Μετόχι Αχαΐας και εργαζόταν ως οδηγός σε αλυσίδα σουπερ μάρκετ.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

ΠΗΓΗ larissanet.gr