Τρόμος στην Πρέβεζα! Ληστής μαχαίρωσε οικιακή βοηθό, άρπαξε τα χρήματα και έγινε καπνός!

Σοκ!

Τρόμος στην Πρέβεζα! Ληστής μαχαίρωσε οικιακή βοηθό, άρπαξε τα χρήματα και έγινε καπνός!

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας, μόλις ενημερώθηκαν για την αιματηρή ληστεία σε βάρος μιας 60χρονης Βουλγάρας μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης που πρόσεχε στο Καναλλάκι Πρέβεζας. Έτσι, ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη στα σύνορα, ενώ ετοιμαζόταν να διαφύγει στην Βουλγαρία!

Ήταν ξημερώματα Κυριακής, όταν ο 45χρονος κακοποιός διέρρηξε την είσοδο του διαμερίσματος της ηλικιωμένης, αλλά βρέθηκε μπροστά στην αλλοδαπή που ήταν ξύπνια. Διαβάστε παρακάτω...

Χωρίς να διστάσει, την τραυμάτισε με το μαχαίρι του σε διάφορα σημεία του σώματός της, έψαξε τα δωμάτια, άρπαξε μετρητά ύψους 3.300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και έγινε καπνός!


Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου νοσηλεύεται, αλλά μπόρεσε να περιγράψει τον δράστη στους αστυνομικούς του τμήματος Φαναρίου. Εκείνοι, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποίησαν τον 45χρονο από τα αποτυπώματά του και σήμαναν συναγερμό. Το ίδιο μεσημέρι, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στον Μεθοριακό Σταθμό του Προμαχώνα, όπου πήγε προσπαθώντας να φύγει από τη χώρα.

Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων χρημάτων, έγγραφα, δύο κινητά και 140 δηνάρια, ενώ στην πυλωτή ενός κτιρίου κοντά στον τόπο της ληστείας βρέθηκε κρυμμένο το κουζινομάχαιρο μήκους 21 εκατοστών με το οποίο είχε τραυματίσει την άτυχη οικιακή βοηθό. Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Λαμία: Τροχαίο-σοκ! Αμάξι «σφηνώθηκε» σε βυτιοφόρο υγρών καυσίμων!

Θρήνος στα Χανιά! 39χρονη μητέρα έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλόνι!

Θανάσιμα τραυματίστηκε μια 39χρονη γυναίκα, η οποία αργά χθες το βράδυ, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.

Κατά την πτώση της από τον δεύτερο όροφο η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Διαβάστε παρακάτω...


Η 39χρονη άφησε πίσω της τρία παιδιά, εκ των οποίων τα τα δύο ανήλικα, ενώ οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του θανάτου της.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο τραγικός θάνατος της τρίτεκνης μητέρας να οφείλεται σε δυστύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται και εκείνο της αυτοκτονίας.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr