Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων! Βρέθηκε νεκρός ο...

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων! Βρέθηκε νεκρός ο...

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων μετά από συμπλοκή!


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalaola.gr, πρόκειται για 60χρονο Έλληνα κρατούμενο, ο οποίος έπειτα από έντονο καβγά που είχε με αλλοδαπό συγκρατούμενο του δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Διαβάστε παρακάτω...


Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά ήταν ήδη αργά αφού έχασε την ζωή του.
Βέβαια θα ακολουθήσει και ιατροδικαστή εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Θλίψη στην Πέλλα: Νεκρός ο...

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 52χρονος μοτοσικλετιστής το πρωί της Πέμπτης,

στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Πολυκάρπης - Όρμας Πέλλας.


Η μοτοσικλέτα του άτυχου άνδρα συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος, με αποτέλεσμα τον να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Θάνατος σε τροχαίο-σοκ για ντελιβερά στην Αγία Παρασκευή! Ήταν μόλις 24 χρονών!

Συγκλονίζει ο θάνατος ντελιβερά στην Αγία Παρασκευή το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο άτυχος νέος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Πώς συνέβη το περιστατικό; Τη ζωή του έχασε ένας 24χρονος ντελιβεράς το μεσημέρι της Πέμπτης, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο άτυχος μεταφορέας που σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε καφετέρια της οδού Αγία Τριάδας στην Αγία Παρασκευή, επιχείρησε περίπου στις 12 το μεσημέρι να διασχίσει πεζός τη Μεσογείων στο ύψος της οδού Αγίας Τριάδας (μεταξύ ΕΡΤ και Σταυρού) για να μεταφέρει παραγγελία σε κοντινό σημείο. Τη στιγμή εκείνη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σώμα του εκφενδονίστηκε και κατέληξε σε άλλο αυτοκίνητο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγριο ξύλο με μαστίγωμα! Στο νοσοκομείο κρατούμενοι!

Νέα κρούσματα βία στις φυλακές Κορυδαλλού είχαμε και πάλι αφού στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν κρατούμενοι που τους μαστίγωσαν βάναυσα!

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί.

Όλα άρχισαν όταν ομάδα κρατουμένων έβαλε στο στόχαστρό της δύο νεαρούς, στη Δ' πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι άρχισαν να χτυπούν με αυτοσχέδια μαστίγια που είχαν δημιουργήσει από καλώδια έναν 33χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες, και έναν 27χρονο Αλβανό που βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. Θυμηθείτε ακόμα: Ποιος ήταν ο δραπέτης των φυλακών των Τρικάλων που σκοτώθηκε σε αιματηρή ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων!

Θύματα άγριου περιστατικού έπεσαν ένας 33χρονος Έλληνας κι ένας 27χρονος Αλβανός – Ομάδα κρατουμένων άρχισε να τους χτυπά με μαστίγια από καλώδια

Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του μαστιγώματος. Όμως το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια βίαιων κρουσμάτων στη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.