Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή ξεσπάει: «Δεν χορεύουμε με την σύλληψη, θέλουμε να μάθουμε ποιος...» (βίντεο)

Η σύλληψη του εκτελεστή δεν ικανοποιεί απόλυτη την οικογένεια.

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή ξεσπάει: «Δεν χορεύουμε με την σύλληψη, θέλουμε να μάθουμε ποιος...» (βίντεο)

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και την Τατιάνας Στεφανίδου, λέγοντας πως η σύλληψη του εκτελεστή δεν αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την οικογένεια.

Θέλουν να μάθουν και ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία! Διαβάστε παρακάτω...

«Εμείς είμαστε στην Αυστραλία και ξέρουμε μόνο ότι πιάσανε τον δολοφόνο. Τίποτα άλλο…», είπε αρχικά στην εκπομπή ο πατέρας του Γιάννη Μακρή και πρόσθεσε: «Δεν είχε εχθρούς, ούτε φοβόταν τίποτα απολύτως. Δεν είχε ανησυχίες, τίποτα. Πώς έγινε αυτό το πράγμα κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε…».

Αυτό που επεσήμανε ωστόσο ήταν πως η οικογένειά του ζητάει απαντήσεις, καθώς με τη σύλληψη του εκτελεστή δεν μπορούν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι: «Τον έπιασαν τον δολοφόνο και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μπορούμε να χορεύουμε. Θέλουμε να ξέρουμε όμως ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο…».

Δείτε το βίντεο

Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια που θα έλεγε στους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή!

Τσακίζει κόκαλα η Βικτώρια Καρύδα, στην πρώτη της συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα”, σχεδόν έξι μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή! Τι θα έλεγε στους δολοφόνους του;

Η ίδια, ανατριχιάζει με τα λεγόμενα της και πραγματικά το μεγαλείο ψυχής της είναι αξιοσημείωτο....

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Η ζωή μετά;

Ήταν τόσο κουραστικό. Ειδικά οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες. Δέχτηκα τόση πίεση από όλους. Σαν να ήταν κάτι χαρούμενο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος μερικές φορές να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά… τα παιδιά τρομάζουν. Έχουν περάσει 5,5 μήνες και νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο σπίτι που κινούμαι νιώθω σαν να είναι ο Γιάννης, μέσα… νιώθω σαν να είναι ακόμα μαζί μου. Να σας θυμίσουμε και τον άγνωστο καβγά του Γιάννη Μακρή, με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στην Βουλιαγμένης...

Σε αυτούς τους ανθρώπους έχετε να πείτε κάτι;

Δεν ξέρω να πω και άσχημες λέξεις στα ελληνικά για να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αυτό που γίνεται στον κόσμο. Έχουν χαζέψει όλοι. Η δολοφονία είναι κάτι… Να πάρεις την ζωή του ανθρώπου είναι μεγάλο πράγμα. Πως μπορεί να σε ενοχλήσει ένας άνθρωπος για να καταντήσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμία λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω… Η φυλακή για εμένα είναι το λιγότερο.

Bικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική πρώτη συνέντευξη για τον Γιάννη Μακρή! «Τον νιώθω ακόμα δίπλα μου...»

Ντυμένη στα μαύρα, με τα μάτια της να τρέχουν δάκρυα και της να πνίγεται από λυγμούς, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για όλους και για όλα!

«Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά

Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι.» λέει η ίδια, λίγο μετά την ανάρτησή της, την οποία είχαμε δημοσιεύσει εδώ, στο Youweekly.gr

Όλα αυτά που έχουν γραφτεί και ακουστεί για το παρελθόν του στο εξωτερικό;

Καμιά σχέση με όσα ακούγονταν στις ειδήσεις. Έβγαζαν άσχημα πράγματα χωρίς να γνωρίζουν τον άνθρωπο, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Για μένα αλλά και για τους περισσότερους που τον γνώρισαν στην Ελλάδα ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Κανένας δεν θα πει ούτε μια κακιά λέξη.

Είχε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες; Γιατί μπήκε στο στόχαστρο κάποιων;

Είναι αυτό που δεν περίμενα ποτέ. Και πιστεύω ότι ούτε ο Γιάννης το περίμενε. Γιατί έχουμε μια οικογένεια. Δεν πρέπει να προστατεύουμε την οικογένεια; Και αυτό είναι που με τρώει μέσα μου: Ποιος και γιατί… Δεν υπήρχε κάτι που να μας κάνει να φοβόμαστε. Ήμασταν χαρούμενοι, πηγαίναμε ταξίδια με τα παιδιά μας, βγαίναμε στο κέντρο της Γλυφάδας στις κούνιες και στον παιδότοπο. Ο άνδρας μου δούλευε και επέστρεφε στις 3 το μεσημέρι από τη δουλειά του.

Στο μυαλό της Βικτώριας Καρύδα ο άνδρας της είναι ακόμη ζωντανός. Όταν αναφέρεται σε αυτόν χρησιμοποιεί ενεστώτα και όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, τον αισθάνεται δίπλα της.

Τα μάτια της πλημμυρίζουν δάκρυα όταν συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και προσγειώνεται απότομα στο σήμερα.

«Ο Γιάννης ήταν το καλύτερο παιδί. Ο καλύτερος άνθρωπος και όχι μόνο μέσα στην οικογένεια, αλλά και με τους φίλους του, ακόμη και με αγνώστους. Βοηθούσε τους ανθρώπους και, αν είχε πρόβλημα κάποιος, έτρεχε να του συμπαρασταθεί. Σε μένα – από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο πρόβλημα – έλεγε πάντα «Αχ αγαπούλα μου, δεν πειράζει».