Θρίλερ με το πτώμα 38χρονης! Η υπόθεση για γερά νεύρα που σοκάρει την κοινή γνώμη!

Τι έχει συμβεί;

Θρίλερ με το πτώμα 38χρονης! Η υπόθεση για γερά νεύρα που σοκάρει την κοινή γνώμη!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος γυναίκας που ανευρέθηκε προχθές σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό της Κύπρου.


Η αστυνομία ταχτοποίησε τη γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω....

Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόoυζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι, μαζί με την γυναίκα που είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα και η 6χρονη κόρη της η οποία δεν έχει εντοπιστεί.

Εκφράζονται φόβοι, για την ζωή του παιδιού και για αυτό η αστυνομία ερευνά εκ νέου το φρεάτιο στο λατομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φρεάτιο έχει βάθος 130 μέτρα και το πτώμα της Μαρί Ροουζ εντοπίστηκε γιατί οι πρόσφατες βροχές ανέβασαν τη στάθμη του νερού και το έφεραν στην επιφάνεια. Η Μαρί Ρόουζ αναγνωρίστηκε από φίλη της η οποία βεβαίωσε ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε ανήκουν στην εξαφανισθείσα από τις 5 Μαΐου 2018 . Η φίλη του θύματος ανέφερε πως θεωρεί ύποπτο τον σύντροφο της Μαρί Ρόουζ , γιατί την κακομεταχειριζόταν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Ρουμάνο σύντροφο του θύματος, ο οποίος ανακρίνεται. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ο 33χρονος δεν παραδέχεται τη δολοφονία και δεν δίνει καμία πληροφορία για το 6χρονο κοριτσάκι. Αστυνομικές πηγές θεωρούν πολύ πιθανόν να έχει δολοφονηθεί και το παιδί, αφού δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να φανερώνει ότι βρίσκεται στη ζωή από τις 5 Μαΐου 2018.

Έγκλημα σοκ στην Ίο! Βρέθηκε νεκρή η...

Έγκλημα σοκ έγινε στην Ίο, με μια γυναίκα να βρίσκεται νεκρή!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 67χρονος τραυμάτισε και σκότωσε με ένα μαχαίρι την 55χρονη σύζυγό του , μέσα στο σπίτι τους στην Ίο.

Ο άντρας συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Πληροφορίες από cyclades24.gr

Τραγωδία! Συγκλονιστικό τροχαίο στο Ναύπλιο! Νεκρή μια 20χρονη...

Τα ξημερώματα της Τρίτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 20χρονή κοπέλα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανετράπη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα υποκύπτοντας στα τραύματα της.

Οι εικόνες με το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας κόβουν την ανάσα και αποτυπώνουν τις συνθηκες κάτω από τις οποίες έχασε δυστυχώς τη ζωή της η νεαρή κοπέλα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στο ύψος του 5Χ5 που βρίσκεται στην περιοχή, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού.