Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στην κόρη γνωστού Έλληνας ποδοσφαιριστή!

Έφυγε σε ηλικία 3.5 ετών!

Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στην κόρη γνωστού Έλληνας ποδοσφαιριστή!

Η οικογένεια της μικρής Μαλένας που έφυγε τόσο απρόσμενα από τη ζωή στα 3,5 της χρόνια θα την οδηγήσει στην τελευταία της κατοικία και το τελευταίο αντίο ραγίζει καρδιές.

Η κηδεία της μικρής θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών στις 16.00. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια της Μαλένας, οι γονείς της Μάνος και Ρούλα και η μικρή της αδελφή η Τζωρτζίνα δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους.

Παράκληση των οικείων της μικρής αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

“Η Μαλένα έπαθε ανακοπή στον ύπνο της”

Ο πατέρας της Μαλένας, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι τερματοφύλακας στην ομάδα “Πείρου Ισώματος” της Πάτρας, δεν ρίχνει καμία ευθύνη στους γιατρούς του νοσοκομείου “Ελπίς”, αντιθέτως λέει για εκείνους τα καλύτερα λόγια.

“Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί όλοι τους. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάποιο λάθος. Η διευθύντρια, όταν το έμαθε, έτρεξε, ήρθε πάνω από το παιδί και του είπε “γιατί σε εσένα;”. Το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά εκεί μέσα. Το παιδί έτρεχε όλη μέρα. Χοροπήδαγε, τραγουδούσε το προηγούμενο βράδυ. Και έπαθε ανακοπή στον ύπνο του, το μεσημέρι.

“Σε εννιά ώρες πρήστηκαν οι λεμφαδένες της, σε εννιά μέρες πέθανε”
Η Μαλένα “εφυγε” απρόσμενα, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς της, Ρούλα και Μάνο. Αυτοί τώρα έχουν επιστρέψει στην Αχαΐα, όπου ζουν και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να συμπαρασταθούν και ο ένας στον άλλον, αλλά, κυρίως, στο άλλο τους παιδάκι, ένα κοριτσάκι πεντέμισι ετών.

Πηγή: athensmagazine.gr

Τατουάζ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του ηθοποιού που πέθανε - «Τελικά δεν άντεξες...»

Η σύντροφος του ηθοποιού που συμμετείχε στο Τατουάζ και πέθανε, ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης ήταν αγαπητός σε όλους. Διαβάστε παρακάτω...

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του Στέλιου Γεωργιάδη, η οποία τον αποχαιρέτησε διαδικτυακά με ένα σπαρακτικό μήνυμα για το θάνατο του αγαπημένου της.

«Δεν θα σου πω πολλά! Ποτέ δεν σου άρεσαν τα πολλά λόγια! Τελικά δεν άντεξες! Βιάστηκες να πας στην γειτονιά των αγγέλων! Καλό παράδεισο να έχεις αγάπη μου! Δυστυχώς έφυγες νωρίς! Σε αγαπάμε πολύ! Θα σε θυμόμαστε για πάντα! Εγώ και η Άντρεα σου! (μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου)» έγραψε στο Facebook.

Τατουάζ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του ηθοποιού που πέθανε - «Τελικά δεν άντεξες...»