Σεπόλια: Μαρτυρία σοκ για τον θάνατο του 85χρονου! «Τον βρήκαμε παραμορφωμένο...»!

Κοκάλοσαν οι Αστυνομικοί όταν τον αντίκρισαν!

Σεπόλια: Μαρτυρία σοκ για τον θάνατο του 85χρονου! «Τον βρήκαμε παραμορφωμένο...»!

«Τον βρήκαμε παραμορφωμένο. Οι αστυνομικοί μας είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο ξύλο» λέει στο protothema.gr η γυναίκα που βρήκε αιμόφυρτο το πρωί της Κυριακής τον 85χρονο - Ο ηλικιωμένος πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν αιμόφυρτο τον 85χρονο στα Σεπόλια που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες μάχης για τη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Διαβάστε παρακάτω...

Η γυναίκα περιγράφει πώς μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο ηλικιωμένο «παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και "μαύρο" από το ξύλο».

Σύμφωνα με την ίδια ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν. «Μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο» λέει η γυναίκα στο protothema.gr

Μαρτυρία σοκ για τον θάνατο του 85χρονου στα Σεπόλια

Όπως λέει, η μονοκατοικία του 85χρονου ήταν άνω-κάτω. «Δεν υπήρχε να βάλει κάπου το πόδι σου. Είχαν σπάσει πόρτες, ντουλάπια» λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές από αγνώστους που γνώριζαν ότι έμενε μόνος του στο σπίτι.

Η πέμπτη και μοιραία για τον 85χρονο φορά ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν, τον εγκατέλειψαν με τους γείτονες να τον βρίσκουν αιμόφυρτο.

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 85χρονο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ με το πτώμα 38χρονης! Η υπόθεση για γερά νεύρα που σοκάρει την κοινή γνώμη!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος γυναίκας που ανευρέθηκε προχθές σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό της Κύπρου.

Η αστυνομία ταχτοποίησε τη γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω....

Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόoυζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι, μαζί με την γυναίκα που είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα και η 6χρονη κόρη της η οποία δεν έχει εντοπιστεί.

Εκφράζονται φόβοι, για την ζωή του παιδιού και για αυτό η αστυνομία ερευνά εκ νέου το φρεάτιο στο λατομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φρεάτιο έχει βάθος 130 μέτρα και το πτώμα της Μαρί Ροουζ εντοπίστηκε γιατί οι πρόσφατες βροχές ανέβασαν τη στάθμη του νερού και το έφεραν στην επιφάνεια. Η Μαρί Ρόουζ αναγνωρίστηκε από φίλη της η οποία βεβαίωσε ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε ανήκουν στην εξαφανισθείσα από τις 5 Μαΐου 2018 . Η φίλη του θύματος ανέφερε πως θεωρεί ύποπτο τον σύντροφο της Μαρί Ρόουζ , γιατί την κακομεταχειριζόταν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Ρουμάνο σύντροφο του θύματος, ο οποίος ανακρίνεται. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ο 33χρονος δεν παραδέχεται τη δολοφονία και δεν δίνει καμία πληροφορία για το 6χρονο κοριτσάκι. Αστυνομικές πηγές θεωρούν πολύ πιθανόν να έχει δολοφονηθεί και το παιδί, αφού δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να φανερώνει ότι βρίσκεται στη ζωή από τις 5 Μαΐου 2018.