Γονείς προσοχή! Επιτέθηκαν σε μαθητή έξω από σχολείο γιατί....

Μεγάλη προσοχή!

Γονείς προσοχή! Επιτέθηκαν σε μαθητή έξω από σχολείο γιατί....

Μεγάλη προσοχή σε όλους τους γονείς! Επιτέθηκαν σε μαθητή έξω από σχολείο!

Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε σήμερα ένας 18χρονος έξω από το κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Επανωμής. Διαβάστε παρακάτω....

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, από την αστυνομία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον 18χρονο που φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» .

Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε 13χρονη μαθήτρια!

Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι έξω από γυμνάσιο στο Νέο Φάληρο δέχτηκε από ληστή του δρόμου μια 13χρονη μαθήτρια την οποία ο δράστης τραυμάτισε στο πρόσωπο για να της αρπάξει το κινητό.

Ο ψηλός άνδρας με την κοτσίδα και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια όπως κατέθεσε η μαθήτρια, ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της αφού της όρμησε και την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπο της και τα μάτια της.... Όλα έγιναν στις 13:30 χθες το μεσημέρι.

Η 13χρονη μαθήτρια βρισκόταν έξω από το σχολείο στο Νέο Φάληρο όταν ο ληστής την πλησίασε, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και προσπάθησε να της τραβήξει το κινητό. Το κοριτσάκι, αντέδρασε και τότε ο άνδρας με το σπορ ντύσιμο, ύψους περίπου 1.80, ηλικίας 35-40 και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, αφού της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο χάθηκε στα στενά της περιοχής.


Όπως λένε οι πληροφορίες οι άγριες επιθέσεις ληστών του δρόμου ακόμη και σε ανήλικα παιδιά είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Αττική. Οι συμμορίες έχοντας την πλήρη αίσθηση της ατιμωρησίας γίνονται ασύδοτοι και επιτίθενται ακόμη και σε μαθητές που αποτελούν για αυτούς εύκολους στόχους για να τους αρπάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή το λιγοστό χαρτζιλίκι. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ότι μόνο για αρπαγές τηλεφώνων είναι δηλωμένες τουλάχιστον έξι άγριες επιθέσεις καθημερινά χωρίς αυτές να υπολογίζονται ως αρπαγές τσαντών ή άλλες περιπτώσεις ληστειών.

Τροχαίο-σοκ: ΙΧ που οδηγούσε Ρομά παρέσυρε μαθήτριες!

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου, στην είσοδο της Παραβόλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά, παρέσυρε δύο μαθήτριες!

Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, η μία από τις δύο μαθήτριες γυμνασίου, «απογειώθηκε» από τη σύγκρουση και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα!

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η Τροχαία Αγρινίου, ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα!

Τροχαίο-σοκ: ΙΧ που οδηγούσε Ρομά παρέσυρε μαθήτριες!Τροχαίο-σοκ: ΙΧ που οδηγούσε Ρομά παρέσυρε μαθήτριες!

Θάνατος σε τροχαίο-σοκ για ντελιβερά στην Αγία Παρασκευή συνέβη χθες, με το θύμα να είναι μόλις 24 χρονών!