Σοκάρουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων στην Ακρόπολη μετά το χτύπημα του κεραυνού: «Τίποτα δεν μας προστατεύει!» (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας που την χτύπησε κεραυνός στην Ακρόπολη;

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων στην Ακρόπολη μετά το χτύπημα του κεραυνού: «Τίποτα δεν μας προστατεύει!» (Βίντεο)

Σοκαριστικές μαρτυρίες των εργαζομένων στην Ακρόπολη, όπου χτυπήθηκαν από κεραυνό!

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί», η περιγραφή των συναδέλφων της άτυχης γυναίκας συγκλονίζουν! Κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις άνθρωποι... Διαβάστε παρακάτω...

Οι εργαζόμενοι που αντίκρισαν και βοήθησαν την γυναίκα που κάηκε καταγγέλλουν ότι τίποτα δεν προφυλάσσει τα φυλάκια της Ακρόπολης και ότι είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία τους!

Οι δύο άτυχες γυναίκες που τραυματίστηκαν είχαν μπει στα φυλάκια για να προφυλαχθούν από την βροχή αλλά δυστυχώς ο κεραυνός που χτύπησε την Ακρόπολη έκαψε τελείως τα φυλάκια και προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε αυτές..

Ακρόπολη

Η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις της όταν ο κεραυνός χτύπησε το φυλάκιο που είχε μπει μέσα για να προστατευτεί.. Η 52χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και έδειξε τα σημάδια στο σώμα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ευτυχώς την βοήθησε ένας Κινέζος τουρίστας.

Ακρόπολη

Ο πατέρας της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" και μιλάει για την κόρη του που είχε πιάσει πρόσφατα δουλειά εκεί..

Έχει κάποιες αμυχές στα χέρια και στον σβέρκο η 24χρονη κοπέλα από τα σπασμένα τζάμια από το φυλάκιο δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας..Σαφώς σαστισμένος από αυτό που συνέβη στην κόρη του ο πατέρας δεν μπορούσε να περιγράψει με ηρεμία τι έγινε..

Οι συνάδελφοι των δυο άτυχων γυναικών καταγγέλλουν και δείχνουν τα καμμένα ρούχα, λέγοντας πως τα φυλάκια είναι ολοσχερώς καμμένα και ότι δεν υπάρχουν επαρκή μέτρα ασφαλείας.. Τέλος, καταγγέλλουν ότι δεν έχουν γίνει μάλλον οι απαιτούμενες ενέργειες συντήρησης στο αλεξικέραυνο ή στις γειώσεις..

Δείτε το βίντεο:

Κεραυνοί Ακρόπολη: Η εικόνα σοκ με τις πληγές στο σώμα της αρχαιοφύλακα!

Σοκάρει η εικόνα από την αρχαιοφύλακα, που τραυματίστηκε στην Ακρόπολη!

Η μία από τις δύο τραυματίες – υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που χτυπήθηκε από τον κεραυνό μίλησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, στον Βαγγέλη Γκούμα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.

Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας και βλέπετε στο ρεπορτάζ η γυναίκα έχει τραύματα στα χέρια, στην πλάτη και σχεδόν σε όλο της το σώμα.

undefined

Η δεύτερη αρχαιοφύλακας, η 24χρονη που τραυματίστηκε, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι δηλώσεις των τραυματιών

«Ξαφνικά χτύπησε ο κεραυνός. Χτύπησε πάνω σε έναν μεγάλο βράχο. Ακούσαμε ένα εκκωφαντικό θόρυβο, προσπαθήσαμε να καλυφτούμε και τότε εκσφενδονίστηκαν κομμάτια από τον βράχο και μας χτύπησαν. Κοίταξα γύρω μου και είδα μία κοπέλα που φώναξε, κεραυνός. Τρέξαμε κοντά της και περιμέναμε το ασθενοφόρο. Είχε πέσει στο έδαφος και προσπαθούσε να σηκωθεί. Είχε αίματα παντού πάνω της και είχαν καεί τα μαλλιά της», είπαν χαρακτηριστικά οι δύο τουρίστες στις πρώτες τους δηλώσεις.