Έσκασε τώρα! Νεκρός ο Γιάννης Λάϊος

Ανείπωτη θλίψη!

Έσκασε τώρα! Νεκρός ο Γιάννης Λάϊος

Μόλις έσκασε πως βρέθηκε νεκρός ο Γιάννης Λάϊος!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Την τελευταία πνοή άφησε αιφνιδίως ο Χαλκιδέος Γιάννης Λάιος, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το περιφερειακό τμήμα Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη Κοινωνία [17/04/2019 - 18:05] Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ευβοίας, εκφράζουμε τα βαθύτατα αισθήματα και τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Σοκ! Βρέθηκε νεκρή η 18χρονη κοπέλα της φωτογραφίας!

Αστυνομικοί του Κολοράντο εντόπισαν νεκρή μετά από μεγάλο ανθρωποκυνηγητό τη 18χρονη από τη Φλόριντα που οι αρχές θεωρούν ότι έχει "παθιαστεί" με τη σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν, πριν από 20 χρόνια.

Η Σολ Πάις, από το Σερφσάιντ της Φλόριντας, την οποία η αστυνομία χαρακτήριζε "εξαιρετικά επικίνδυνη", εντοπίστηκε στην κομητεία Κλίαρ Κρικ.

Η περιοχή αυτή απέχει περίπου 65 χιλιόμετρα δυτικά του σχολείου όπου δύο έφηβοι μαθητές σκότωσαν 12 συμμαθητές τους και έναν καθηγητή, στις 20 Απριλίου 1999 και κατόπιν αυτοκτόνησαν.

undefined
Τα σχολεία της περιοχής παρέμειναν κλειστά σήμερα ενώ πράκτορες του FBI και άνδρες της τοπικής αστυνομίας αναζητούσαν την Πάις.

Η νεαρή ταξίδεψε αεροπορικώς από το Μαϊάμι στο Ντένβερ την Δευτέρα, έχοντας μαζί της ένα όπλο και πυρομαχικά.

protothema.gr

Θρίλερ με το πτώμα 38χρονης! Η υπόθεση για γερά νεύρα που σοκάρει την κοινή γνώμη!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος γυναίκας που ανευρέθηκε προχθές σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό της Κύπρου.


Η αστυνομία ταχτοποίησε τη γυναίκα.

Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόoυζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι, μαζί με την γυναίκα που είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα και η 6χρονη κόρη της η οποία δεν έχει εντοπιστεί.

Εκφράζονται φόβοι, για την ζωή του παιδιού και για αυτό η αστυνομία ερευνά εκ νέου το φρεάτιο στο λατομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φρεάτιο έχει βάθος 130 μέτρα και το πτώμα της Μαρί Ροουζ εντοπίστηκε γιατί οι πρόσφατες βροχές ανέβασαν τη στάθμη του νερού και το έφεραν στην επιφάνεια. Η Μαρί Ρόουζ αναγνωρίστηκε από φίλη της η οποία βεβαίωσε ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε ανήκουν στην εξαφανισθείσα από τις 5 Μαΐου 2018 . Η φίλη του θύματος ανέφερε πως θεωρεί ύποπτο τον σύντροφο της Μαρί Ρόουζ , γιατί την κακομεταχειριζόταν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Ρουμάνο σύντροφο του θύματος, ο οποίος ανακρίνεται. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ο 33χρονος δεν παραδέχεται τη δολοφονία και δεν δίνει καμία πληροφορία για το 6χρονο κοριτσάκι. Αστυνομικές πηγές θεωρούν πολύ πιθανόν να έχει δολοφονηθεί και το παιδί, αφού δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να φανερώνει ότι βρίσκεται στη ζωή από τις 5 Μαΐου 2018.