Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κόκκαλη! Η δημόσια παράκληση...

Τι έχει συμβεί;

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κόκκαλη! Η δημόσια παράκληση...

Ο Πέτρος Κόκαλης περνάει δύσκολες ώρες και έκανε μία δημόσια παράκληση μέσω του Facebook!

Τι συνέβη με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή; Διαβάστε παρακάτω...

Tην Πέμπτη (18/4) ο Πέτρος Κόκκαλης έπεσε θύμα ληστείας, καθώς άγνωστοι του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και του έκλεψαν μία τσάντα, στην οποία είχε μέσα όλες του τις σημειώσεις.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω από την ανάρτηση του ίδιου στο Facebook, γράφοντας: «Μου σπάσανε το τζάμι του αυτοκινήτου και μου πήρανε την τσάντα! Φταίει η Δούρου αλλά σε περίπτωση που βρεθεί το τετράδιο με τις σημειώσεις μου (ένα μαύρο), πλιζ ινμποξ».

Δείτε την ανάρτηση

 Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κόκαλη! Η δημόσια παράκληση...

Ματσούκα - Κόκκαλης: Τίτλοι τέλους για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, λίγο πριν το γάμο!

Πέτρος Κόκκαλης: Η σχέση και ο χωρισμός με την Ματσούκα, ο νεκρός αδελφός από ναρκωτικά και η υποψηφιότητα του με το ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ;

Τον γνωρίσαμε καλύτερα από την σχέση του με την Δήμητρα Ματσούκα, ενώ συγκλόνισε ο θάνατος του αδελφού του, Σωκράτη Jr.

Ο Πέτρος Κόκκκαλης είναι γεννημένος στην Αθήνα και είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα, ενώ είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, γιατρού και υπουργού στην κυβέρνηση βουνού και του Σπύρου Σκούρα, ιδιοκτήτη της «Σκούρας Φιλμ».

Πέτρος Κόκκαλης

Ο ίδιος σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην δημόσια διοίκηση στο Χάρβαρντ. Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά από λίγα χρόνια γενικός διευθυντής. Έπειτα, πήρε την θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού από την οποία το 2008 παραιτήθηκε. Μάλιστα, παραιτήθηκε και και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν. Επίσης, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., είναι μέλος του Δ.Σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος.

Προσωπική ζωή

Ο Πέτρος Κόκκαλης, έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Σωκράτη και την Σοφία, από τον γάμο του με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Έλενα Σκουλά.

Πέτρος Κόκκαλης Δήμητρα Ματσούκα

Μετά τον χωρισμό με την πρώην σύζυγό του, ξανά βρήκε τον έρωτα στο πλευρό της ηθοποιού Δήμητρας Ματσουκα, με την οποία κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όλοι έλεγαν πως ο έρωτας τους είναι τόσο δυνατός που δεν αργούσε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2018 βγήκαν τα πρώτα δημοσιεύματα που έλεγαν πως το ζευγάρι χώρισε οριστικό, με κανένας από τους δυο να τα διαψεύδει ή να τα επιβεβαιώνει.

Ο θάνατος που τον "τσάκισε"

Σας "βόμβα" έσκασε η είδηση του θανάτου του του Σωκράτη Κόκκαλη Junior!

Πέτρος Κόκκαλης οικογένεια

Ήταν ένας θάνατος ξαφνικός ενός χαμογελαστού παιδιού,ενός ανθρώπου που είχε πάρει το χρίσμα από την οικογένεια για να συνεχίσει την δυναστεία Κόκκαλη.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο θάνατος του νεαρού υπάρχει περίπτωση να έχει προκληθεί από υπερβολική δόση ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κοκαΐνης αναμεμειγμένης με ecstasy που βρέθηκε στο δωμάτιο του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Adam Ferrise στο cleveland.com, ο οποίος επικαλείται τις αναφορές της αστυνομίας, τρια σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο του Κλίβελαντ όπου απεβίωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος. Η Αστυνομία ανέφερε ότι ανακάλυψε σακουλάκι, το οποίο υποπτεύονται ότι είναι κοκαΐνη ανεμειγμένη με fentanyl.