Έσκασαν πληρωμές! 4,6 εκατομμύρια ευρώ σε 1.005 δικαιούχους!

Μεγάλη ανάσα!

Έσκασαν πληρωμές! 4,6 εκατομμύρια ευρώ σε 1.005 δικαιούχους!

Περισσότερα από 4,6 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων!

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι; Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός από τις 16/4/2019 έως τις 17/4/2019 κατέβαλε σε 1.005 δικαιούχους το ποσό των 4.673.854,76 ευρώ.

Οι πληρωμές αφορούν μεταξύ άλλων το μέτρο της νιτρορύπανσης καθώς και τους νέους γεωργούς.

Έσκασαν πληρωμές! 4,6 εκατομμύρια ευρώ σε 1.005 δικαιούχους!
Έσκασαν πληρωμές! 4,6 εκατομμύρια ευρώ σε 1.005 δικαιούχους!

ΟΑΕΔ-ΟΠΕΚΑ: Πληρώνει σήμερα εκτάκτως! Ποιοι θα παίρνουν τα χρήματα;

Μεγάλη ανάσα για όσους θα δουν τους λογαριασμούς τους το δώρο Πάσχα από τον ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ νωρίτερα λόγω Πάσχα!

Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου αρκετοί πολίτες, καθώς θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας στους ανέργους αλλά και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ.

ΟΑΕΔ: Δώρο Πάσχα 2019 και επιδόματα ανεργίας

ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ έχει ανακοινώσει ότι σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου θα αρχίσει η καταβολή του δώρου Πάσχα 2019 στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους αλλά και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, από σήμερα θα αρχίσει η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, των επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

ΟΠΕΚΑ: Προνοιακά επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει σήμερα 18 Απριλίου τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στο σύνολο των δικαιούχων.

Αναλυτικά, θα εξοφληθούν τα δικαιούμενα ποσά σε όλους όσοι πληρώνονταν μέχρι το 2018 από τους Δήμους και τις Περιφέρειες, όπως και σε όσους υπέβαλαν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Κέντρων Κοινότητας και αυτή έχει εγκριθεί μετά τους ηλεκτρονικούς και διοικητικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΑ. Όλοι θα εισπράξουν τα επιδόματα που δικαιούνται έως και τον Απρίλιο.

Επίδομα "βόμβα" 6.000 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

Επιδόματα 2019: Σας αφορά! Ποια πληρώνονται σήμερα!

Σήμερα γίνεται καταιγισμός επιδομάτων! Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα 18 Απριλίου 2019 ; Νωρίτερα θα γίνουν οι πληρωμές λόγω Πάσχα! Σας αφορά.

Οι φορείς και τα ασφαλιστικά ταμεία θα πληρώσουν τα επιδόματα νωρίτερα από την καθιερωμένη ημερομηνία, και συγκεκριμένα πριν το Πάσχα.

Σήμερα 18 Απριλίου 2019, δίνεται το Δώρο Πάσχα 2019 στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, δίνονται τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

undefined

Επισημαίνεται πως ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά
διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Επιπλέον, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει στις 18 Απριλίου τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα στο σύνολο των δικαιούχων. Όλοι θα εισπράξουν τα επιδόματα που δικαιούνται έως και τον Απρίλιο.