Τραγωδία Νάυπλιο: Συγκλονίζει ο σύντροφός της 20χρονης που πέθανε! «Θα αρραβωνιαζόμασταν»!

Ραγίζει καρδιές!

Τραγωδία Νάυπλιο: Συγκλονίζει ο σύντροφός της 20χρονης που πέθανε! «Θα αρραβωνιαζόμασταν»!

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο σύντροφός της 20χρονης που πέθανε στο Ναύπλιο σε τροχαίο. Όπως εξομολογείται πρόκειται να αρραβωνιαζόντουσαν.

Μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εκείνος και η Νεκταρία, πως πριν το νήμα της ζωής της κοπεί ακαριαία θα αντάλλαζαν βέρες. Διαβάστε παρακάτω...

«Αυτό που ζω δεν το πιστεύω ειλικρινά. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε η ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Για πρώτη φορά θέλω να σας πω κάτι δημοσίως, με την Νεκταρία μια βδομάδα μετά θα αρραβωνιαζόμασταν. Ήταν ο σύντροφός μου, περνάγαμε μαζί όλη μας την μέρα, εκτός τις ώρες που ήμασταν στη δουλειά. Εγώ την πήγαινα στην δουλειά, εγώ την έπαιρνα. Και περισσότερο απ’ όλους λείπε σε εμένα, που έχασα τον άνθρωπο μου… Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να αποδεχτώ αυτή τη νέα πραγματικότητα και την τεράστια ανατροπή στη ζωή μου.

Είναι η πρώτη φορά που σπάω τη σιωπή μου, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει απίστευτες ανακρίβειες από ανθρώπους συγγενικούς, του περιβάλλοντος, οι οποίοι αγνοούσαν πώς πραγματικά ζούσε αυτή η κοπέλα και πώς πέρναγε μαζί μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αυτό που συνέβη σε εμένα και αυτό που περνάω να μη συμβεί σε κανέναν άλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τροχαίο Ναύπλιο: Ράγισε καρδιές ο αδερφός της 20χρονης! «Η μικρούλα δεν θα ξαναγυρίσει»....

Ράγισε καρδιές ο αδερφός της 20χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στο Ναύπλιο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κάγκελα και κολώνες και ανετράπη.


Η όμορφη Νεκταρία, η οποία λάτρευε τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του φίλου της και από το Ναύπλιο να κατευθυνθεί προς το Τολό. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έχει ερωτήματα για τα γεγονότα γύρω από το τροχαίο. Το αυτοκίνητο «σκοτώστρα» δεν ήταν καν δικό της, καθώς εκείνη δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Άνηκε στον σύντροφό της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ αναζητούσαν τα δύο εξαφανισμένα σκυλιά τους. Οι δυο τους ακολούθησαν ξεχωριστές διαδρομές, μ’ εκείνη να παίρνει το αυτοκίνητο που της κόστισε τη ζωή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου«, μίλησε ζωντανά ο αδερφός της αδικοχαμένης Νεκταρίας, η οποία σκοτώθηκε εξαιτίας του μεγάλου πάθους της. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, είπε χαρακτηριστικά: «Έχει χαθεί μια ψυχούλα, η αδερφή μου. Δεν ήξερα από αυτοκίνητα, οδηγούσε τους τελευταίους τρεις μήνες… Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν «πειραγμένο». Της δώσανε μια βόμβα που έσκασε στα χέρια της… Η μικρούλα δεν θα ξαναγυρίσει…», ενώ έριξε τις ευθύνες για το μοιραίο στον σύντροφο της άτυχης κοπέλας, λέγοντας: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν δίνονται σε τέτοια κοριτσάκια, σε κανέναν… Πώς έδωσε τα κλειδιά στην αδερφή μου, όσο και να ήθελε εκείνη να το οδηγήσει. Ο φίλος της ήταν 35 χρονών, έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Πώς της τα έδωσε; Την αδερφή μου την έχασα και δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι…».
«Της έδωσα τα κλειδιά χωρίς να γνωρίζει το αυτοκίνητο. Μέσα σε λίγους μήνες έμαθε να οδηγάει ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν γίνεται. Εδώ εμείς δεν της δίναμε τα κλειδιά για να οδηγήσει τα δικά μας αυτοκίνητα και μηχανάκια… Το αυτοκίνητο δεν είχε σωστά λάστιχα, το είδα με τα μάτια μου… Φαίνεται η απειρία ενός οδηγού από τον τρόπου που έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν γνώριζε καν από αυτοκίνητα…», επεσήμανε ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς του! Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: