Πρέβεζα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 13χρονου! Θα δωρίσουν τα όργανα του!

Η κίνηση που συγκινεί...

Πρέβεζα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 13χρονου! Θα δωρίσουν τα όργανα του!

Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 13χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του όταν διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην Πρέβεζα.

Οι ίδιοι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του και να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους. Διαβάστε παρακάτω...

Το αγόρι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων και οι γιατροί ανακοίνωσαν την Παρασκευή στους γονείς πως είναι εγκεφαλικά νεκρό, για αυτό το λόγο οι γονείς πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του.

Ιωάννινα: 13χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο!

Σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στα Ιωάννινα, όταν ένα αμάξι παρέσυρε 13χρονο και το παιδί νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρό στο νοσοκομείο!

Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρός, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, 13χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα.

Το άτυχο αγόρι επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο παμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στην Πρέβεζα το θύμα του τροχαίου, που διακομίστηκε χωρίς σφυγμό, ανατάχθηκε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.