Φρίκη στην Αργυρούπολη: Κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές! (Αποτρόπαιο φωτογραφικό υλικό)

Οργή για την φρικτή πράξη!

Φρίκη στην Αργυρούπολη: Κατέσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές! (Αποτρόπαιο φωτογραφικό υλικό)

Οργή επικρατεί στην Αργυρούπολη, με αφορμή μια απίστευτη υπόθεση βιαιότητας απέναντι στα ζώα που καταγγέλλεται από κατοίκους και φιλοζωικές.


«Βράζουν» από θυμό οι κάτοικοι στην Αργυρούπολη, αλλά και τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, μετά την απίστευτη επίθεση που έγινε σε ένα αυτοσχέδιο πάρκο σκύλων, στην οδό Επτανήσου. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένας άνδρας φέρεται να το πιτ μπουλ μιας γυναίκας και να του κατάφερε 17 μαχαιριές!


Οι πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής μεταφέρουν πολλές ακόμη εξαιρετικά σκληρές λεπτομέρειες της επίθεσης, ενώ θέση παίρνει και η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης, με ανάρτηση στο Facebook.

Αργυρούπολη: Τι καταγγέλλει η φιλοζωική
Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται: «Χθες μετα απο 12 ημερες ερευνών η αστυνομια βρηκε και συνέλαβε τον δραστη της θανατωσης ενός σκυλου ράτσας Πιτ Μπουλ σε περιφραγμένο χώρο του βουνού. Στο συγκεκριμένο σημείο η ιδιοκτητρια του πιτ μπουλ σύμφωνα με την μαρτυρια της προσπαθησε να εμποδίσει τον δράστη να εισέλθει στον ιδιο χωρο ο σκυλος του με το σκυλι της.

Αυτος την αγνοησε και μπηκε στο χώρο με το σκυλι του που δεν έφερε λουρι οπως και το πιτ Μπουλ με αποτέλεσμα το μικρότερο σκυλί να δεχθεί επίθεση.Στην προσπάθεια του να προστατεύσει το σκυλι του συμφωνα με δικη του μαρτυρία εβγαλε μαχαίρι που εφερε παράνομα και στην κυριολεξία κατεσφαξε το Πιτ μπουλ με 17 μαχαιριες.

Απο την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε και σπευσαμε στο συμβάν και ακολούθως ενεργησαμε με βάση τις οδηγιες της αστυνομιας. Συμβάλαμε ωστε απο μηνυση κατά αγνώστου να γίνει ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συνελήφθη χθες και να αναγνωριστεί απο την ιδιοκτήτρια του Πιτ Μπουλ , να κατηγορηθεί για τις πραξεις του και να οριστεί δικάσιμος.

Εν συνεχεία αφεθηκε ελευθερος με περιοριστικους ορους μεχρι να γινει η δικη του. Στο διάστημα που μεσολάβησε από το συμβάν μεχρι τη σύλληψη του , είχαμε ρητή εντολή απο την αστυνομία να μην προβούμε σε καμία ανακοίνωση για το συμβάν . Το φιλοζωικό σωματείο «Φιλοζωική Παρεμβαση Ελληνικού Αργυρουπολης» καταδικαζει την αποτρόπαια αυτη πράξη και συνιστά σε όλους τους φιλόζωους να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας των ζωων τους.

Ευχαριστουμε τον αξιωματικό υπηρεσιας του αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης Ελληνικού Μπραούνο Πέτρο καθως και τους λοιπους αστυνομικους που συνέβαλλαν , για την καθημερινή μας ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης , καθώς και για το ζήλο που επέδειξε ενεργώντας με σύνεση και επαγγελματίσμο για μια ακόμη φορά σε θέματα κακοποίησης ζωων».

Έσφαξε σκυλί στην Αργυρούπολη

Έκτακτο σεισμός: Χτυπήθηκε η Κεφαλονιά!

Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05.26 τα ξημερώματα του Σαββάτου...

στον θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς!

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 61 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αργοστολίου και το εστιακό βάθος του υπολογίζεται στα 10 χλμ!