Θλίψη: Πέθανε ο Αντώνης Παπαφωτόπουλος!

Πένθος στην οικογένειά του!

Θλίψη: Πέθανε ο Αντώνης Παπαφωτόπουλος!

Την τελευταία του πνοή άφησε στο κτήμα του στα Μακρίσια προχθές το βράδυ ο 59χρονος Αντώνης Παπαφωτόπουλος,

σκορπίζοντας θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία. Διαβάστε παρακάτω...

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί από προχθές το πρωί στο κτήμα στη θέση Γερακοβούνι στα Μακρίσια για να εκτελέσει διάφορες αγροτικές εργασίες. Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και στο σπίτι δεν είχε επιστρέψει, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους του.

Λίγο πριν βραδιάσει, η σύζυγός του αποφάσισε να τον αναζητήσει στο χωράφι γύρω στις 8μ.μ., μην μπορώντας να φανταστεί τι είχε συμβεί. Όταν έφτασε, δυστυχώς αντίκρισε τον 59χρονο Αντώνη πεσμένο στο έδαφος, δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Παρά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε συντοπίτες να μεταβούν στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος Αντώνης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ο οποίος οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακό επεισόδιο.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκτόνησε 19χρονη!

Τραγωδία τα ξημερώματα στη Φθιώτιδα με μια 19χρονη κοπέλα να βάζει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.


Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr κάνουν λόγο...


για αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα που θα την οδηγούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και διενεργεί έρευνα το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.