Τραγωδία στη Σαντορίνη: 69χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του εγγονού της!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία!

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 69χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του εγγονού της!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σαντορίνης,

καθώς μία εβδομάδα μετά το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στο ζευγάρι Βρετανών, μία 69χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου εγγονού της. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε εχθές στις 12.00’ στην περιοχή Μεσσαριά Θήρας, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 42χρονο ημεδαπό παρέσυρε και τραυμάτισε 69χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε ανήλικο συγγενικό της πρόσωπο, εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου κατέληξε. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση

Θρίλερ στην Πεύκη: Προσπάθησαν να απαγάγουν 12χρονη έξω από το σχολείο της! Πώς τους ξέφυγε η μαθήτρια;

Τρόμος έχει προκληθεί στην Πεύκη από την προσπάθεια απαγωγής μίας 12χρονης μαθήτριας έξω από το σχολείο της, αλλά εκείνη κατάφερε να τους ξεφύγει!

Πώς την πλησίασαν οι επίδοξοι απαγωγείς;


Τρεις άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βαν, πλησίασαν μία 12χρονη μαθήτρια και με την πρόφαση ότι θέλουν να της δώσουν κάτι προσπάθησαν να τη βάλουν στο όχημα!

Η ανήλικη κατάφερε ωστόσο να τους ξεφύγει, αντιδρώντας άμεσα.

Συγκεκριμένα όλα έγιναν λίγα μέτρα από το σχολείο της μικρής, με ένα βαν να την πλησιάζει και τον συνοδηγό να βγαίνει από το αμάξι και να της λέει σε σπαστά ελληνικά: «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι».

Η μικρή ένα βήμα πίσω όμως ο περίεργος άνδρας, συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της. Τότε άνοιξε η πλαϊνή πόρτα του βαν και βγήκε έξω ένα τρίτο άτομο, με το κοριτσάκι να αρχίζει να τρέχει προς το σχολείο της!

Ευτυχής η μικρή κατάφερε να τους ξεφύγει και στη συνέχεια, σε κατάσταση σοκ, πήγε με τους γονείς της στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.