Σοκ στην Κύπρο: Σε φάση σαπωνοποίησης το 2ο πτώμα που βρέθηκε!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο Mιτσερό!

Σοκ στην Κύπρο: Σε φάση σαπωνοποίησης το 2ο πτώμα που βρέθηκε!

Σε φάση σαπωνοποίησης βρίσκεται το 2ο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στην Κύπρο και δεν αφορά την 6χρονη που αναζητούν.

Πού οδηγούν οι έρευνες; Διαβάστε παρακάτω...

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινές, η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό.

Στο μεταλλείο βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (20/04) δύτες της ΕΜΑΚ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, εντοπίστηκε δέυτερο πτώμα στο φρεάτιο το οποίο ανασύρεται από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ο 35χρονος, χθες οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Ο 35χρονος ύποπτος φαίνεται ότι «έσπασε» τη σιωπή του κατά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τη διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που αποφάσισε την 8ημερη κράτησή του και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς.

undefined
Καταιγιστικές οι εξελίξεις που σημειώνονται γύρω από τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 38χρονης Μary Rose.philenews.com

Xθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι Αρχές είναι «αρκετά κοντά» στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως καθοριστική τόσο για την πορεία των ερευνών όσο και για την εμπλοκή του 35χρονου υπόπτου.

Φρίκη: Σκότωσε την γυναίκα και αυτοκτόνησε! Τους βρήκε νεκρούς ο γιος τους!

Φρίκη: Σκότωσε την γυναίκα και αυτοκτόνησε! Τους βρήκε νεκρούς ο γιος τους!

Μία σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Κουνέλι της Λευκωσίας, με τον γιο να βρίσκει νεκρούς τους γονείς του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Σύμφωνα με την Espresso, ο 63χρονος πλησίασε τη σύζυγό του ενώ εκείνη κοιμόταν και τη στραγγάλισε και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.