Τρόμος στον Νέο Κόσμο: Βάρβαροι ληστές χτυπούσαν επί δύο ώρες 84χρονη επειδή δεν έβρισκαν χρήματα!

Σοκαρισμένη η γειτονιά στον Νέο Κόσμο από την άγρια ληστεία!

Τρόμος στον Νέο Κόσμο: Βάρβαροι ληστές χτυπούσαν επί δύο ώρες 84χρονη επειδή δεν έβρισκαν χρήματα!

Τρόμος έχει προκληθεί στον Νέο Κόσμο από την άγρια ληστεία, όπου βάρβαροι χτυπούσαν επί δύο ώρες μία ηλικιωμένη επειδή δεν έβρισκαν χρήματα!

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην πολυκατοικία της οδού Λογοθέτη 1 στον Νέο Κόσμο με σκοπό να κλέψουν. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία είναι συνταξιούχος δικαστικός, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανέβηκαν ως την ταράτσα και από εκεί πήδηξαν στο μπαλκόνι της 84χρονης γυναίκας.

Στην συνέχεια διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα, την στιγμή εκείνη η 84χρονη με τον σύζυγό της 90ετών, ο οποίος είναι κατάκοιτος, κοιμόντουσαν.

Οι δύο δράστες έψαχναν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν έβρισκαν κάτι αξίας ή χρήματα, έτσι σήκωσαν από τον ύπνο της την ηλικιωμένη την οποία και την χτυπούσαν για περισσότερο από δύο ώρες προκείμενου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα.

Οι αδίστακτοι ληστές την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο τα χέρια και στα πλευρά προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, και άφησαν ελεύθερη την 84χρονη, η οποία είχε την δύναμη να κατέβει μέχρι τον 3ο όροφο και να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η οποία πήγε και της ζήτησε βοήθεια όταν οι ληστές έφυγαν, το θέαμα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της και είδε την χτυπημένη 84χρονη ήταν σακαριστικό.

«Το περιστατικό έγινε νύχτα και όπως ανέφερε η ίδια στους γείτονες της περίμενε να ξημερώσει. Στις 6:30 το πρωί μου χτύπησε το κουδούνι μου και τρόμαξα. Βγήκα και την είδα σε μαύρα χάλια. Είναι χτυπημένη πολύ. Ήταν δύο άτομα και όλη νύχτα πάλευε με δύο άτομα. Την χτυπούσαν άσχημα και ψάχνανε το σπίτι» είπε στο protothema.gr η γειτόνισσα της.

Το περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε έπειτα από λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια.

22χρονη φοιτήτρια: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο ρόλος των σατανιστών στην δολοφονία της Αρετής!

Τρόμος στο Παγκράτι: Ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα!

Τρόμος επικράτησε στο Παγκράτι, όταν ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα.

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε τα ξημερώματα μια 85χρονη στο Παγκράτι, καθώς δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της.

Οι δράστες επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να τη χτυπούν.

Ληστές βασάνιζαν επί ώρες γυναίκα

Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος. Οι ληστές αφού έδεσαν την 85χρονη, έμειναν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ γείτονες που άκουσαν θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.