Έγκλημα στην Κύπρο: Serial killer o δολοφόνος της 38χρονης και της κόρης της

Τι λένε οι Αρχές;

Έγκλημα στην Κύπρο: Serial killer o δολοφόνος της 38χρονης και της κόρης της

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιπιννέζας, με τον δολοφόνο της γυναίκας να είναι Serial killer!

Την ώρα που η κοινή γνώμη στην Κύπρο παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 38 Φιλιπιννέζας Marry Roze, οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ερευνών σε Μιτσερό και Ξυλιάτου εντόπισαν μέσα σε φρεάτιο 125 μέτρων το πτώμα ενός δεύτερου κοριτσιού, το οποίο όμως δεν ανήκει στην 6χρονη κόρη της 38χρονης, η οποία αγνοείται. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως μεταδίδει το Sigma live σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν τόσο εκεί όσο και στην περιοχή της λίμνης με σκοπό τον εντοπισμό του εξάχρονου κοριτσιού.

Ο κ.Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος. Στον χώρο των ερευνών έσπευσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ και ο Αστυνομικός Δ/ντης Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα ισχυρές δυνάμεις περιφρουρούν την περιοχή ενώ επί τόπου έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους. Xθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι αρχές είναι "αρκετά κοντά" στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή όπου δυο επισκέπτες στην περιοχή από Γερμανία και ΗΠΑ εντόπισαν κάτι που ομοίαζε σε ανθρώπινο πτώμα.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ όπου μετά από μια πολύωρη επιχείρηση ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Δυο μέρες μετά, ταυτοποιήθηκε η άτυχη Mary Rose και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ενός ειδεχθούς εγκλήματος, αφού τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Μάιο του 2018 και μαζί της ήταν και η 6χρονη κόρη της, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Σοκ στην Κύπρο: Σε φάση σαπωνοποίησης το 2ο πτώμα που βρέθηκε!

Σε φάση σαπωνοποίησης βρίσκεται το 2ο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στην Κύπρο και δεν αφορά την 6χρονη που αναζητούν.

Πού οδηγούν οι έρευνες;

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινές, η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό.

Στο μεταλλείο βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (20/04) δύτες της ΕΜΑΚ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο το οποίο ανασύρεται από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ο 35χρονος, χθες οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Ο 35χρονος ύποπτος φαίνεται ότι «έσπασε» τη σιωπή του κατά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τη διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που αποφάσισε την 8ημερη κράτησή του και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς.

undefined
Καταιγιστικές οι εξελίξεις που σημειώνονται γύρω από τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 38χρονης Μary Rose.philenews.com

Xθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι Αρχές είναι «αρκετά κοντά» στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως καθοριστική τόσο για την πορεία των ερευνών όσο και για την εμπλοκή του 35χρονου υπόπτου.