Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί δυο πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά!

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν ένα άτομο!

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί δυο πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά!

Οι άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν ακόμα δυο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους καθώς και έναν επιζών σε δύσβατη περιοχή στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο!


Είχε προηγηθεί επιχείρηση εντοπισμού των πεζοπόρων να έχει ξεκινήσει απο χθες ύστερα από τηλεφώνημα γυναίκας που έκανε λόγο για άγνωστο αριθμό ατόμων που έχουν χαθεί στην περιοχή. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής: Εντοπίστηκαν και ανασύρονται ένα άτομο έχοντας τις αισθήσεις του καθώς και δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Νεκροί πεζοπόροι


#Εντοπίστηκαν και #ανασύρονται ένα άτομο έχοντας τις αισθήσεις του καθώς και δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Η πυροσβεστική λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής είχε εντοπίσει και ανασύρει ακόμη ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκρός βρέθηκε ο πεζοπόρος!

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στο Ξυλόκαστρο για τους πεζοπόρους που αγνοούνται από το Σάββατο, καθώς ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε νεκρός,

Ο ένας από τους πεζοπόρους εντοπίστηκε νεκρός, σε δύσβατο σημείο, στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο.

Νεκρός

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των άλλων τριών πεζοπόρων. Η τετραμελής ομάδα έκανε κατάβαση από νωρίς το Σάββατο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο. Η σύζυγος του ενός μέλους της ομάδας, που βρισκόταν στην Αθήνα, ανησύχησε γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της το μεσημέρι, που αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου. Ετσι, στις 6 το απόγευμα ειδοποίησε την πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Στο σημείο, είναι μεγάλος ο όγκος νερού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα peloponnisosnews, άλλη ομάδα από την Αθήνα είχε προγραμματίσει την ίδια κατάβαση πριν από λίγες ημέρες, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της εξαιτίας αυτού.