Φωτιά Μεταμόρφωση - εξελίξεις: 8 πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο!

Φούντωσε πάλι η φωτιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Φωτιά Μεταμόρφωση - εξελίξεις: 8 πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο!

Συμβαίνει τώρα! 8 πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται βρίσκονται στο σημείο της Μεταμορφώσεως όπου πήρε φωτιά! Εξελίξεις!

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε την φωτιά που έπιασε σε εργαλειοκοπτική βιομηχανία στη Μεταμόρφωση! Κατευθείαν έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα κι εκεί που είχε τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά φούντωσε ξανά! Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά έφτασαν στο σημείο 3 πυροσβεστικά αλλά και η αστυνομία και τώρα στο σύνολο βρίσκονται 8 οχήματα για να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Φωτιά Μεταμόρφωση - εξελίξεις: 8 πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο!

Φωτιά Μεταμόρφωση - εξελίξεις: 8 πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο!

Θρήνος στα Τρίκαλα: 13χρονος μαθητής έπεσε από την ταράτσα!

Ασύλληπτη τραγωδία την Κυριακή των Βαϊων στα Τρίκαλα,

με ένα παιδί 13 χρόνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να πέφτει στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε.


Το άτυχο παιδί σκοτώθηκε ακαριαία. Κλήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες στο σημείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αδικοχαμένος μαθητής Γυμνασίου της πόλης, έπαιζε με έναν άλλο συνομήλικό του και από απροσεξία έπεσε στο κενό. Στο σημείο επικράτησε πανικός αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Οι φωνές του φίλου του ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Ένοικοι κοντινών σπιτιών βγήκαν για να βοηθήσουν, αλλά ο θάνατος του 13χρονου ήταν ακαριαίος.

Ο φίλος του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αναμένεται να εξηγήσει τις ακριβείς συνθήκες της ασύλληπτης τραγωδίας.