Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν σαν φυτό και πήγα σε ψυχίατρο...» (Βίντεο)

Συγκλόνισε με τις δηλώσεις της!

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν σαν φυτό και πήγα σε ψυχίατρο...» (Βίντεο)

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και αποκάλυψε πως επισκέφτηκε ψυχίατρο.

Όλα όσα είπε για τη ληστεία που της άλλαξε τη ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Ο πρώην σύζυγος της Έλενα Χριστοπούλου, Πάνος Καλλίτσης, δέχτηκε πυροβολισμό μπροστά στα μάτια της, κάτι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη και αποκάλυψε τα πάντα για τη ληστεία: «Για μένα είναι ακραίο αυτό που συμβαίνει. Άλλαξα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου όταν άρχισε να συζητιέται το διαζύγιο, πολύ δύσκολο.

Όταν θες κάτι να λήξεις, το λήγεις ανεξάρτητα από το αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. Το διαζύγιο το ήθελα, ήταν επιλογή μου και το έκανα. Δεν συνδυάζω το γεγονός της ληστείας με το διαζύγιο.

Η ληστεία είναι ένα γεγονός που μου άλλαξε τη ζωή. Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν ξεπερνιέται, είναι λίγο μαζί σου με έναν τρόπο. Εκείνη την περίοδο ήμουν λίγο σαν φυτό. Είδα μερικές φορές έναν ψυχίατρο, με βοήθησε πάρα πολύ και δεν ξαναπήγα.

Το γεγονός ότι το διαζύγιο πήρε δημοσιότητα το έκανε πιο… δεύτερο. Να βλέπεις στο περίπτερο να γράφονται πράγματα για αγωγές και όλα αυτά, δεύτερο δεν είναι; Δεν το περίμενα με τίποτα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε παιδιά και περιουσίες, ούτε παίζουμε στη Λάμψη.

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη και πιο ολοκληρωμένη.

Όταν ένας άνθρωπος έχει στοιχεία τα οποία θαυμάζεις πολύ, δεν είναι πολύ δύσκολο το επόμενο στάδιο. Τον θαύμαζα και από πριν, μου αρέσει να βλέπω άντρες να φέρονται ωραία στις γυναίκες. Με τον σύντροφό μου ήμασταν φίλοι, δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόμασταν ζευγάρι. Πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα να να καταλάβουμε ότι είμαστε ζευγάρι».

Θυμηθείτε τι είχε γίνει με το περιστατικό της ληστείας!

Απόπειρα δολοφονίας Πάνου Καλλίτση: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου! Έσκασε τώρα...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στην απόπειρα δολοφονίας του Πάνου Καλλίτση, έξω από το γκαράζ του σπιτιού του.

Το δικαστήριο έγινε πριν λίγο και όπως σας ενημερώσαμε, η Έλενα Χριστοπούλου παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή.

Ωστόσο, η απόφαση βγήκε και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το δικαστήριο επέβαλλε ποινή κάθειρξης 41 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον κατηγορούμενο που πυροβόλησε τον κομμωτή και 10 χρόνια φυλάκιση στο δεύτερο κατηγορούμενο και 14 στον τρίτο κατηγορούμενο που είναι αλλοδαπός. Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του open για το πόσο δικαιωμένος νοιώθει. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψη «βόμβα» για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση - «Πάλεψα πολύ για το...»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το διαζύγιό της και τη συνέχεια στη ζωή της.

Παράλληλα η Χριστοπούλου τοποθετήθηκε και στα δικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση: «Είναι μία αλλαγή πολύ μεγάλη στη ζωή ένας χωρισμός και ειδικά μετά από τόσα χρόνια. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω να αντιμετωπίσω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα γύρω μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω δεν θέλω να αντιδράσω, γιατί δεν θέλω να δώσω παραπάνω συνέχεια. Κρατιέμαι πολύ. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με αυτά που νιώθω μέσα μου και αυτά που σκέφτομαι. Αν κάτσω να αντιδράσω με ο,τι ακούγεται, λέγεται και γράφεται μετά δεν θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Κι εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό γιατί πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου.

Αδικία δεν αισθάνομαι. Θα αισθανόμουν αν είχα ένα ατύχημα και δεν είχα το ένα πόδι μου ή είχα μία αρρώστια. Είναι στο παρελθόν, όμως με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται στο προσκήνιο». Δείτε το σχετικό βίντεο: