Απίστευτη τραγωδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα με τουλάχιστον 25 νεκρούς! Πολύ σκληρές εικόνες!

Πώς συνέβη;

Απίστευτη τραγωδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα με τουλάχιστον 25 νεκρούς! Πολύ σκληρές εικόνες!

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την πτώση ενός λεωφορείου σε μια χαράδρα, με τις εικόνες να σοκάρουν!

Πώς συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βολιβία και: «Βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών, προς το παρόν έχουμε 25 νεκρούς και 24 τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία» δήλωσε ο διοικητής της τροχαίας Φερνάντο Ρόχας, όπως μετέδωσε το βολιβιανό πρακτορείο ειδήσεων ANF.

Ενώ ο οδηγός του λεωφορείου επιχειρούσε να προσπεράσει ένα φορτηγό, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα, «με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το λεωφορείο να πέσει σε μια χαράδρα βάθους 200 μέτρων» εξήγησε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο Γιουρί Καλντερόν, ο αρχηγός της αστυνομίας της Βολιβίας.

Ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 17 νεκρούς, σημείωσε ο Καλντερόν.

Το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 90 χλμ βόρεια της Λα Πας, ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στην κοινότητα Ρουρεναμπάκε.

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αργεντινή, απέστειλε τα συλλυπητήριά του στο Twitter.

Πρόκειται για το χειρότερο δυστύχημα αυτού του είδους στη Βολιβία από τις αρχές του 2019.

Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο: Τουλάχιστον 11 νεκροί - Πολύ σκληρές εικόνες!

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 11 άτομα, με τις εικόνες να σοκάρουν!

Το λεωφορείο ανετράπη και παρέσυρε τους επιβάτες στον θάνατο!

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στο Καζακστάν και σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5:00 π.μ. τοπική ώρα όταν ένα λεωφορείο αναποδογύρισε αφού προσπάθησε να αποφύγει μια σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην εθνική οδό.

«Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν αμέσως, 32 άνθρωποι οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία, όπου τρεις άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις εικόνες που σοκάρουν!

Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο: Τουλάχιστον 11 νεκροί - Πολύ σκληρές εικόνες!Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο: Τουλάχιστον 11 νεκροί - Πολύ σκληρές εικόνες!Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο: Τουλάχιστον 11 νεκροί - Πολύ σκληρές εικόνες!Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο: Τουλάχιστον 11 νεκροί - Πολύ σκληρές εικόνες!