Έκτακτο: Απειλή για βόμβα στον Πειραιά!

Απειλητικό τηλεφώνημα!

Έκτακτο: Απειλή για βόμβα στον Πειραιά!

Απειλητικό τηλεφώνημα υπήρξε για βόμβα στο Β΄ Τελωνείο Πειραιά!

Δόθηκε περιθώριο. Διαβάστε παρακάτω...

Απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Β΄ Τελωνείο Πειραιά έκανε άγνωστος στο protothema.gr το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας που τηλεφώνησε λίγο πριν τις 9 το πρωί είπε ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 11 το πρωί.

Για το τηλεφώνημα έχουν ήδη ενημερωθεί αστυνομία και λιμενικό προκειμένου να ερευνήσουν την περιοχή.

Έκτακτη είδηση: Απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στο...

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα έγιναν πριν από λίγη ώρα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στην ιστοσελίδα zougla.gr στις 9:15 και το δεύτερο στον ΑΝΤ1 στις 9:19. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε ανέφερε πως η βόμβα θα εκραγεί σε 45 λεπτά. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες των ΤΕΕΜ και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Έκρηξη με τραυματίες και κατεστραμμένα αυτοκίνητα!

Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε πριν λίγο. Οι τεχνικοί έχουν μπλοκάρει την περιοχή και προσπαθούν να μάθουν πώς συνέβη η έκρηξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sputniknews.com από την έκρηξη υπήρχαν τραυματισμοί πολιτών.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην βιομηχανική περιοχή Vinsta, στην Στοκχόλμη, στην Σουηδία και η Αστυνομία κατέφθασε στο σημείο αμέσως μετά από τηλεφωνήματα περίοικων που άκουσαν τον δυνατό κρότο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοκίνητα και προσόψεις κτηρίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από την ισχύ της έκρηξης. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι ήταν σε κατάσταση σοκ με τους τραυματισμούς να μην προκαλούν ανησυχία.

O χάρτης από το σημείο της έκρηξης στην Σουηδία