Θρίλερ στο Αίγιο: Ραγδαίες εξελίξεις με την 35χρονη που πέταξε το μωρό της!

Έσκασε τώρα! Έκτακτο....

Θρίλερ στο Αίγιο: Ραγδαίες εξελίξεις με την 35χρονη που πέταξε το μωρό της!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την 35χρονη που φέρεται να πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια, στο Αίγιο!

Η ίδια, ήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν, χωρίς να της ασκηθεί δίωξη! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα η 35χρονη, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι δεν πέταξε εκείνη το βρέφος στα σκουπίδια!

Όλα θα κριθούν τελικά, ανάλογα με τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν το άτυχο αγοράκι γεννήθηκε νεκρό ή εγκαταλείφθηκε ζωντανό στα σκουπίδια. Ωστόσο, το πόρισμα θα αργήσει να εκδοθεί, ίσως και τρεις μήνες! Προς το παρόν, ο εισαγγελέας κρατάει την εκτίμηση του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή στο νεογνό, ο οποίος συμπέρανε ότι γεννήθηκε νεκρό.


Στο ενδεχόμενο που αποδειχθεί ότι γεννήθηκε ζωντανό, στην 35χρονη θα ασκηθεί δίωξη για έκθεση σε θανατηφόρο κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αν ήταν νεκρό όταν το έφερε στον κόσμο η κατηγορία θα είναι πλημμελληματικού χαρακτήρα.

Η γυναίκα, που είναι υπέρβαρη, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πως είναι έγκυος ως την στιγμή που, όπως υποστηρίζει, απέβαλε και παρουσίασε αιμορραγία. Μόνο όταν την πήγε ο αδελφός της στα επείγοντα του νοσοκομείου, έμαθε από την γυναικολόγο που την εξέτασε ότι είχε κανονικό τοκετό!

Εξέλιξη σοκ για τη φρίκη στο Αίγιο: Το μωρό ήταν τέσσερις μέρες νεκρό μέσα στον κάδο! (Βίντεο)

Μία νέα εξέλιξη που σοκάρει έρχεται για την φρικιαστική υπόθεση στο Αίγιο με το νεκρό μωρόστον κάδο, καθώς το βρέφος φέρεται να ήταν πεταμένο στα σκουπίδια για τέσσερις ημέρες!

Τι είδαν οι ιατροδικαστές;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες, ενώ ατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες.

Εξετάζεται μάλιστα αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.

Η 35χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει διαταχθεί και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ