Κυπρος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που δολοφόνησε ο serial killer!

Το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις!

Κυπρος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που δολοφόνησε ο serial killer!

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που σκότωσε ο υπολοχαγός serial killer στην Κύπρο.

Την ταυτοποίηση της πρώτης σορού που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό Κύπρου την Κυριακή 14 Απριλίου και η οποία ανήκει στην Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, ανακοίνωσε απόψε η Αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει πως μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Φρίκη δίχως τέλος

Το θρίλερ στην Κύπρο φαίνεται ότι δεν έχει τέλος, καθώς χθες ανασύρθηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, το οποίο ήταν το δεύτερο μετά τον εντοπισμό της σορού της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα σε φράγμα που βρίσκεται επίσης έξω από τη Λευκωσία αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάϊο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο υπολοχαγό ο οποίος παραδέχθηκε την διάπραξη του διπλού φόνου.

Χθες, εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), κάνοντας έρευνα στο φρεάτιο βάθους 130 μέτρων όπου είχε βρεθεί το πτώμα της 38χρονης Marry Rose εντόπισαν, ακόμα ένα πτώμα γυναίκας το οποίο κατάφεραν να βγάλουν στην επιφάνεια. Το άψυχο σώμα της γυναίκας ήταν γυμνό και τα χέρια της δεμένα, με τον ίδιο τρόπο που είχαν δεθεί και τα άκρα της 38χρονης από της Φιλιππίνες

Η αυτοψία που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, οδηγεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, ασιατικής καταγωγής και ενδεχομένως να βρίσκεται στον κατάλογο των γυναικών που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες τα τελευταία χρόνια.

Το πτώμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν (αν είναι εφικτό) τα αίτια του θανάτου. Από τις πρώτες εκτιμήσεις και λόγω της απουσίας εμφανών εξωτερικών τραυμάτων, πιστεύεται ότι και αυτή η γυναίκα στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια το πτώμα της πετάχτηκε στο φρεάτιο για να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος.

Ο λοχαγός serial killer

Ο δράστης που πρόσφατα προήχθη σε λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Στα όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως από τη δράση του 35χρονου λοχαγού, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που σοκάρουν!

Όπως το γεγονός ότι σε προφίλ που διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτούσε, φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα του με σκοπό να τα εξαφανίσει.

Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κρήτη! Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε αυτοκίνητο άνδρα!

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη! Βρέθηκε σε αυτοκίνητο άνδρα που είχε εξαφανιστεί πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Ο ηλικιωμένος άντρας είχε χαθεί από τις 7 Απριλίου - Το όχημα βρέθηκε σε χωράφι στη Βιομηχανική περιοχή. Διαβάστε παρακάτω...

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση με τον αγνοούμενο 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου, στα περίχωρα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο του 83χρονου σε ένα χωράφι στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

undefined

Αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του άτυχου άνδρα έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτώμα ενός άνδρα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον 83χρονο.

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις dna για να εξακριβωθεί αν όντως ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου.