Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φρικιαστικό έγκλημα: Γιατρός σκότωσε και διαμέλισε γυναίκα επειδή στη διάρκεια του σ3ξ κατάλαβε πως πρόκειται για τρανσ3ξουαλ!

Ανατριχιαστικό περιστατικό!

Φρικιαστικό έγκλημα: Γιατρός σκότωσε και διαμέλισε γυναίκα επειδή στη διάρκεια του σ3ξ κατάλαβε πως πρόκειται για τρανσ3ξουαλ!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 24.04.2019 09:48

Φρίκη προκαλεί το έγκλημα με τη δολοφονία μιας γυναίκας από έναν 27χρονο γιατρό επειδή ανακάλυψε κατά τη διάρκεια του σεξ ότι το θύμα του ήταν τρανσέξουαλ.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του! Διαβάστε παρακάτω...

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία και ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι στραγγάλισε το θύμα του όταν κατάλαβε ενώ έκαναν σεξ ότι ήταν τρανσέξουαλ που είχε υποβληθεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου.

Η φρικιαστική υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα της έχασε τα ίχνη της 25χρονης και άρχισε να την αναζητεί.

 Φρικιαστικό έγκλημα: Γιατρός σκότωσε και διαμέλισε γυναίκα επειδή στη διάρκεια του σ3ξ κατάλαβε πως πρόκειται για τρανσ3ξουαλ!

Αστυνομική πηγή είπε ότι «θύμα και θύτης πήγαν στο διαμέρισμα της 25χρονης. Εκεί κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Ο δράστης κατάλαβε ότι η παρτενέρ του ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ αλλά αυτός την άρπαξε από το λαιμό και την έσφιξε».

Οι επόμενες λεπτομέρειες προκαλούν σοκ καθώς ο 27χρονος γιατρός μετέφερε τη σορό της 25χρονης στο μπάνιο όπου τη διαμέλισε με άλλα κομμάτια να τα μαγειρεύει πριν να τα πετάξει στα σκουπίδια και άλλα να τα μεταφέρει στο δικό του διαμέρισμα για να τα ξεφορτωθεί εκεί.

 Φρικιαστικό έγκλημα: Γιατρός σκότωσε και διαμέλισε γυναίκα επειδή στη διάρκεια του σ3ξ κατάλαβε πως πρόκειται για τρανσ3ξουαλ!

Ο Τιχόνοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το φόνο και το διαμελισμό της σορού της 25χρονης.

Φρίκη χωρίς τέλος στην Κύπρο! «Απόλυτα υγιής ο serial killer» λένε οι ψυχίατροι!

Μόνο ως φρίκη χωρίς τέλος μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το περιστατικό με τον serial killer στην Κύπρο! «Απόλυτα υγιής» λένε ότι είναι οι ψυχίατροι!

Ποιες είναι όμως οι εξελίξεις σήμερα;

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, χωρίς κανένα νέο στοιχείο ολοκληρώθηκε και η χθεσινή ημέρα των ερευνών στο φράγμα του Ξυλιάτου, αφού δεν προέκυψε κάτι που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 35χρονου λοχαγού Νίκου Μεταξά, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ότι εκεί πέταξε το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς, παρά το ότι οι ανακριτές διατηρούν επιφυλάξεις για το αν λέει την αλήθεια.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές στο protothema.gr, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ένας άνθρωπος που ομολογεί ότι σκότωσε μια γυναίκα και το παιδί της, πήρε το ρίσκο να πετάξει σε δύο διαφορετικά σημεία τα πτώματα.


Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές, «ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του ώστε να γίνουν αντιληπτές οι κινήσεις του πετώντας πτώματα σε δύο σημεία, αυξάνοντας τον κίνδυνο να τον δει κάποιος, είτε στο φράγμα είτε στο μεταλλείο. Θα επέλεγε να ρισκάρει μία φορά και να πετάξει και τα δύο πτώματα στον ίδιο χώρο».

Ιδιαιτέρως για το φράγμα του Ξυλιάτου, το οποίο είναι πιο εκτεθειμένο σε μάτια πολλών ανθρώπων, το ρίσκο ήταν πολύ μεγαλύτερο, και μάλιστα αν συνέβη αυτό που ανέφερε, δηλαδή να μπήκε στο νερό για να σπρώξει το πτώμα πιο βαθιά.

Πάλι στο φρεάτιο

Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στήριξης της σιδεροδομής στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού και σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες με τη χρήση υποβρύχιας κάμερας υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα και αν η κάμερα δεν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία, οι έρευνες θα συνεχιστούν με κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο, αφού οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ακόμα δύο πτώματα τουλάχιστον μέσα στο νερό.

Πάντως στην ανάκριση ο Μεταξάς δεν αποκαλύπτει άλλα στοιχεία, παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να ομολογήσει άλλα εγκλήματα χωρίς να έχουν βρεθεί στοιχεία που να τον συνδέουν με αυτά.

Είναι η Arian;

Το δεύτερο πτώμα που ανακαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά την ομολογία του Ν. Μεταξά ανήκει στην 28χρονη Arian Palanas Lozano, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018. Ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί ταυτοποίηση της σορού και αυτό θα γίνει με DNA, καθώς έχουν ζητηθεί και αναμένονται δείγματα από συγγενείς της στις Φιλιππίνες.

Η νεκροτομή στη σορό ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, με τη συμμετοχή και ανθρωπολόγων που εξέτασαν το πτώμα μαζί με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους. Το μόνο που διαπιστώθηκε με βεβαιότητα είναι πως πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής 25 έως 30 ετών.

Τα αίτια του θανάτου της δεν μπορούσαν να διαπιστωθούν, αφού το πτώμα είχε υποστεί αλλοιώσεις λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόταν στο νερό. Λήφθηκαν δείγματα για να γίνουν και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού την Κυριακή 14 Απριλίου ανακοίνωση και επίσημα η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει εξακριβωθεί μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν η ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες.

Με πλήρη επίγνωση

Υπό ψυχιατρική εξέταση πέρασε χθες ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς. Τα συμπεράσματα των ψυχιάτρων έχουν καταγραφεί και διαβιβάστηκαν στους ανακριτές της υπόθεσης. Η ψυχιατρική γνωμάτευση λέει ότι ο ύποπτος για την δολοφονία των δύο γυναικών και της εξάχρονης Sierra, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του και είναι ικανός να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Σε μια άλλη εξέλιξη οι ερευνητές της υπόθεσης μπήκαν στο γραφείο του υπόπτου στο στρατόπεδο της Κλήρου όπου ήταν τοποθετημένος και πραγματοποίησαν έρευνες ενώ κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Εξάλλου στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι προσωπικοί του ηλεκτρονικοί υπολογιστές που κατασχέθηκαν από την οικία του.

Αξιωματικοί: Δεν είμαστε όλοι φονιάδες

H αποκάλυψη της δράσης του Νίκου Μεταξά και η αναφορά της επαγγελματικής του ιδιότητας έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των μόνιμων στελεχών της Εθνικής Φρουράς, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας συνάδελφός τους είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια υπόθεση ειδεχθών και πρωτοφανών εγκλημάτων.

Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε «τη λύπη και συνάμα την απαρέσκειά του αναφορικά με τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους φόνους - εξαφανίσεις συνανθρώπων μας από τον φερόμενο ως δράστη, άτομο που υπηρετεί ως αξιωματικός στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς».

Η ανακοίνωση σημειώνει: «Επί του ανωτέρω, ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στηρίζει τις ενέργειες της Αστυνομίας Κύπρου, προς ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, καθώς και τη στήριξή μας στα παιδιά του φερόμενου ως δράστη.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού προέβη σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες που προβλέπονται από το καταστατικό του, για παραπομπή του εν λόγω αξιωματικού στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Επιπλέον, οφείλουμε να τονίσουμε ότι το αποτρόπαιο περιστατικό δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να συνδέει και να στοχοποιεί το σύνολο των αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών της Εθνικής Φρουράς που επιτελούν το καθήκον τους με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ήθος και σεβασμό προς την πατρίδα, τα στελέχη, τους οπλίτες και την κοινωνία γενικότερα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κύπρος: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων του δολοφόνου "Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα"

Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον serial killer! Οι συνομιλίες που τον καίνε!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share