Πένθος: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης μετά από εγκεφαλικό!

Μεγάλη απώλεια!

Πένθος: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης μετά από εγκεφαλικό!

Πένθος μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καποθανάση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό!

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη. Διαβάστε παρακάτω...

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε το δυσάρεστο νέο του θανάτου του συμπολίτη Κωνσταντίνου Αναστ. Καποθανάση σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών ήταν αυτοκινητιστής ταξί και είχε εργαστεί για αρκετό καιρό και στο Ράδιο ταξί εξπρές.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στον κόσμο και η είδηση ότι έσβησε, έχει προξενήσει ιδιαίτερη λύπη και θλίψη. Ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Καποθανάση και είχαν αποκτήσει δύο κόρες την Μαρία και την Αναστασία. Πριν περίπου δύο μήνες ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλευόταν.

Πένθος: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Καποθανάσης μετά από εγκεφαλικό!

Έφυγε από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και η κηδεία του θα τελεστεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών και θα ταφεί στο εκεί κοιμητήριο.

Πένθος στο παλάτι! Πέθανε ο Δούκας!

Στο πένθος έχει βυθιστεί το παλάτι, αφού πέθανε ο Δούκας!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ιωάννης, ο οποίος επέβλεψε την μετατροπή του Μεγάλου Δουκάτου σε διεθνές οικονομικό κέντρο, πέθανε σε ηλικία 98 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο γιος του Δούκας Ερρίκος.

Ο Ιωάννης είχε τα ηνία του Λουξεμβούργου από το 1964 ως το 2000, οπότε παραιτήθηκε για να αναλάβει το αξίωμα του Μεγάλου Δούκα ο γιος του Ερρίκος.

Ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου ΙωάννηςΟ Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ιωάννης

Σοκ στου Παπάγου: Νεκρή 26χρονη! Αυτοκτονία ή ατύχημα;

Μία κοπέλα 26 ετών έχασε τη ζωή της...

όταν έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου σε πολυκατοικία στου Παπάγου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η κοπέλα δεν έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και ήταν άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία δεν μένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά το νοικιάζει μέσω Airbnb, άκουσε θόρυβο από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ξεκίνησαν τον έλεγχο του σπιτιού. Ξαφνικά είδαν μία σκιά στο μπαλκόνι. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η 26χρονη βρέθηκε στο κενό και έχασε τη ζωή της.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε εκεί η νεαρή, η οποία έμενε στην περιοχή, αλλά όχι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τόσο αυτό της αυτοκτονίας, όσο και του ατυχήματος.