Πήγε για λίφτινγκ και της κάηκε το πρόσωπο! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Πήγε για λίφτινγκ και της κάηκε το πρόσωπο! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Μία 50χρονη γυναίκα πήγε σε κλινική για λίφτινγκ, όμως η θεραπεία της έκαψε ολόκληρο το πρόσωπο, με τις φωτογραφίες να προκαλούν σοκ!

Τα συμπτώματα ήρθε μία ώρα μετά. Διαβάστε παρακάτω...

Αποκρουστικό είναι το θέαμα που παρουσιάζει μία γυναίκα γύρω στα 50 η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο έπειτα από λίφτινγκ στο οποίο υπεβλήθη σε κλινική πλαστικής χειρουργικής στην Ταϊπέι.

Οι αρμόδιοι ακολούθησαν τη μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων για τη σύσφιγξη του προσώπου που βασίζεται στη θέρμανση των κατώτατων στρωμάτων δέρματος του ασθενούς για την τόνωση του κολλαγόνου.

Μία ώρα μετά τη θεραπεία η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της και άρχισε να αισθάνεται οξύτατο πόνο στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν φουσκάλες. Πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί της είπαν ότι έφερε δεύτερου βαθμού εγκαύματα.

Μπήκε στην εντατική για τρεις εβδομάδες ενώ ο επικεφαλής του νοσοκομείου είπε ότι τα εγκαύματα προήλθαν από την ισχύ της θεραπείας.

Πήγε για λίφτινγκ και της κάηκε το πρόσωπο! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Πήγε για λίφτινγκ και της κάηκε το πρόσωπο! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!
Πήγε για λίφτινγκ και της κάηκε το πρόσωπο! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην της! Σοκάρουν οι εικόνες!

Μία γυναίκα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, καθώς ο πρώην της την ξυλοκόπησε άγρια και οι εικόνες σοκάρουν!

Αγνώριστη έμεινε γυναίκα έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με τόση αγριότητα που την έστειλε στην Εντατική.

Η 23χρονη Μπρίτνεϊ Σάλιμ νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση,έχοντας υποστεί εσωτερική αιμορραγία στο συκώτι, σπασμένο σαγόνι, κατάγματα στο πρόσωπο και ρήξη πνεύμονα.

Η Αστυνομία αναζητεί τον βασικό ύποπτο για την άγρια αυτή επίθεση στη γυναίκα, και αφορά τον πρώην σύντροφό της, τον 31χρονο Σάκα Ουίλιαμς που είναι και ο πατέρας της 9 μηνών κόρης τους.

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην της! Σοκάρουν οι εικόνες!

Ο φερόμενος δράστης εικάζεται να σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και να εισέβαλε στο διαμέρισμα στο Σέφιλντ, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας. Η 23χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο κρεβάτι από τη θεία της, καθώς έκανε μπέιμπι-σίτινγκ στην κόρη της και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην της! Σοκάρουν οι εικόνες!

"Πήγε στο σπίτι να πάρει το παιδί της και όταν έφθασε εκεί βρήκε την Μπρίτνεϊ κυριολεκτικά ετοιμοθάνατη. Ήταν αγνώριστη, το πρόσωπό της ήταν μαύρο και μπλε" είπε μία ανιψιά του θύματος, που πρόσθεσε ότι δεν γίνεται χειρότερη η κατάστασή της αλλά ακόμη μια συνέρχεται και μια πέφτει πάλι σε κώμα.

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην της! Σοκάρουν οι εικόνες!

"Συνήλθε μερικές φορές και ούρλιαζε. Της δίνουν μορφίνη για να αντέξει τον πόνο. Η μητέρα της έχει συνθλιβεί" επεσήμανε η ίδια στα βρετανικά Μέσα. Ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει κι έτσι δεν έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης.

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην της! Σοκάρουν οι εικόνες!

Πασίγνωστος τραγουδιστής επιτέθηκε στη σύντροφο του! Ο άγριος ξυλοδαρμός και όλα τα ονόματα!

Σοκ: Την έγδυσε, της ξύρισε το κεφάλι και την έδειρε επειδή δεν ήθελε να χορέψει για τους φίλους του!

Ο σύζυγος της την έγδυσε, της ξύρισε το κεφάλι και την έδειρε επειδή εκείνη δεν ήθελε να χορέψει για τους φίλους του!

Το περιστατικό σοκάρει!

Μια γυναίκα από το Πακιστάν κατηγορεί δημοσίως τον σύζυγό της ότι την χτύπησε και της ξύρισε το κεφάλι της, επειδή αρνήθηκε να χορέψει γι' αυτόν και τους φίλους του.

Η Asma Aziz, από τη Λαχόρη, έγινε πρωτοσέλιδο όταν δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στα social media που έδειχνε το κεφάλι της και τoυς μώλωπες στο πρόσωπό της.

Ο σύζυγός της, ο Mian Faisal, και ένας ακόμη άντρας βρίσκονται υπό κράτηση, αλλά αρνούνται τις κατηγορίες για τα βασανιστήρια. Ο Faisal είπε στην αστυνομία την περασμένη εβδομάδα ότι η σύζυγός του είχε αρχίσει να κόβει τα μαλλιά της υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι εκείνος απλά τη βοήθησε.

Ωστόσο, η υπόθεση οδήγησε σε περισσότερες εκκλήσεις για την προστασία των γυναικών από την ενδοοικογενειακή βία.

undefined

Οι γυναίκες στο Πακιστάν σπάνια προβαίνουν σε δημόσιες καταγγελίες για τη βία και η πράξη της Asma χαρακτηρίζεται εκτός από θαρραλέα, και σημαντική καθώς αναδεικνύει το ζήτημα.

Σε ένα tweet, η Διεθνής Αμνηστία δήλωσε ότι η συστημική αλλαγή ήταν απαραίτητη στο Πακιστάν. «Ενώ είμαστε ευτυχείς που έχουν γίνει αυστηρές και γρήγορες ενέργειες εναντίον των βασανιστών της Asma Aziz, παρατηρούμε με ανησυχία την ανησυχητική αύξηση των αναφερόμενων περιπτώσεων βίας κατά των γυναικών. Είναι αναγκαία η συστημική αλλαγή για την προστασία των γυναικών. Η δράση δεν μπορεί να έρχεται μόνο κατά περίπτωση»

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου, η Aziz ισχυρίστηκε ότι δύο ημέρες νωρίτερα βασανίστηκε επειδή αρνήθηκε να χορέψει μπροστά στους φίλους του συζύγου της, οι οποίοι βρισκόταν στο σπίτι τους σε επαρχία της Λαχόρης.

«Έβγαλε τα ρούχα μου μπροστά στους υπηρέτες. Οι υπηρέτες με κράτησαν καθώς μου ξύριζε τα μαλλιά μου και τα έκαψαν. Τα ρούχα μου ήταν ματωμένα. Με χτύπησε και με κρέμασε από τον ανεμιστήρα», αναφέρει η γυναίκα και λέει πως ο σύζυγός της απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η Αsma λέει ότι πήγε στην αστυνομία για να υποβάλει καταγγελία, αλλά οι αρχές χρονοτριβούν και η αστυνομία δεν συνεργάζεται.

Η αστυνομία ενήργησε μόνο μετά από εντολή του υπουργού Εσωτερικών, Sheheryar Afridi, ο οποίος είδε το βίντεο. Ο Faisal και ένα υπηρέτης συνελήφθησαν την επόμενη ημέρα. Μια προκαταρκτική ιατρική έκθεση από ιατροδικαστή διαπίστωσε πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα και χτυπήματα στα μάγουλα και τα μάτια της Asma.

Οι δικηγόροι της Aziz ισχυρίστηκαν αργότερα ότι η υπόθεση πρέπει να δικαστεί σύμφωνα με τον αυστηρότερο νόμο αντί για τη συνηθισμένη ποινική διαδικασία.

Σε έγγραφα που κατατέθηκαν στην αστυνομία της Λαχόρης την Τετάρτη, οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ότι η υπόθεση είχε προκαλέσει «ευρύτερη ανησυχία στην κοινωνία».

Η υπόθεση προκάλεσε μια κύμα οργής στα social media, με πολλούς να εκφράζουν την οργή τους για την ενδοοικογενειακή βία στο Πακιστάν.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Sanam Saeed από το Πακιστάν ήταν μεταξύ εκείνων που μίλησαν για την υπεράσπιση της Aziz. Ο Δείκτης Ανισότητας των Φύλων του ΟΗΕ το 2016 θέτει το Πακιστάν στην 147η θέση σε κατάλογο 188 χωρών με βάση τα στοιχεία σχετικά με την υγεία των γυναικών, την εκπαίδευση, την πολιτική χειραφέτηση και την οικονομική κατάσταση.

Η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρό ζήτημα στη χώρα και οι ακτιβιστές λένε ότι οι επίσημες στατιστικές δεν αποκαλύπτουν την έκταση του προβλήματος καθώς οι πιο πολλές περιπτώσεις δεν καταγγέλονται.

Οι Παροχές για τις Γιορτές της Γυναίκας τον περασμένο μήνα έφεραν καταγγελίες από κάποιες φορές.