Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ιστορία του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ!

Ραγίζουν καρδιές οι αποκαλύψεις...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ιστορία του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την ιστορία του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ.

Ο μικρός έπειτα από την πτώση του από τετραώροφη πολυκατοικία και σε πένθος έχουν βυθιστεί τα Τρίκαλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια του έχει βυθιστεί στην θλίψη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο 15χρονος δεν είναι πια μαζί τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου», δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μάριου πενθεί, αφού το ίδιο είχε συμβεί πριν από περίπου 15 χρόνια. Ειδικότερα, οι γονείς του Μάριου τον έφεραν στην ζωή προκειμένου να σώσει τον μεγαλύτερο αδερφό του που έπασχε από λευχαιμία. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να γίνει δότης, αφού ο αδερφός του έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σοκ στα Τρίκαλα: Ο 15χρονος είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram πριν την πτώση από την ταράτσα!

Σε σοκ βρίσκεται η πόλη των Τρικάλων από το θάνατο του 15χρονου μαθητή την Κυριακή των Βαΐων,

όταν το παιδί έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ γυμναζόταν με φίλους του. Διαβάστε παρακάτω...

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες που δημοσιεύει το trikalavoice.gr, μιλούν για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Μάλιστα, ο 15χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.


Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται επίσης οι φίλοι του παιδιού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα το απόγευμα , Μ. Δευτέρα, στην Μητρόπολη Τρικάλων.


Στιγμιότυπο από το βίντεο που είχε ανεβάσει ο μαθητής πριν τη μοιραία πτώση

Νεκρός μαθητής Τρίκαλα