Σοκ στη Ρόδο: 15χρονη φέρεται πως αποπλανήθηκε, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση!

Ο αποκαλυπτικός φάκελος που εστάλη στους γονείς της...

Σοκ στη Ρόδο: 15χρονη φέρεται πως αποπλανήθηκε, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση!

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου με την δήλωση 15χρονης που φέρεται πως αποπλανήθηκε, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.

Μια συγκλονιστική υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο μια 15χρονη από την Κω, η οποία φέρεται ότι αποπλανήθηκε από 29χρονο και εξωθήθηκε σε έκτρωση, θα αναβιώσει τις προσεχείς ημέρες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Διαβάστε παρακάτω...

Η δικαστική διαδικασία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ξεκίνησε όταν η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου κατήγγειλε την αποπλάνησή της, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης την ανάγκασε να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Οδηγήθηκε τότε, σύμφωνα με την ίδια παρά τη θέλησή της, σε έναν γιατρό ο οποίος προχώρησε στην έκτρωση.

Ο αποκαλυπτικός φάκελος που εστάλη στους γονείς της

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι γονείς της κοπέλας πληροφορήθηκαν για όσα είχαν συμβεί όταν ένας άγνωστος άφησε έναν φάκελο στο κατώφλι του σπιτιού τους.

Στον φάκελο υπήρχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους, το οποίο επιβεβαίωνε ότι ήταν έγκυος.

Η οικογένεια στράφηκε τότε κατά του γιατρού που έφερε εις πέρας την έκτρωση, κατηγορώντας τον για «τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, σε μη οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα» και για «έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο».

Οι ποινές για τον γιατρό και τον 29χρονο

Ο γιατρός, τελικά, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο για το πρώτο αδίκημα σε κάθειρξη 7 ετών, με αναστολή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο 29χρονος κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το δωδέκατο αλλά όχι και το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση και για ηθική αυτουργία στην πράξη της τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς την συναίνεση των γονέων της.

Συνολικά, για το αδίκημα της αποπλάνησης και τις υπόλοιπες κατηγορίες του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Η φερόμενη ως θύμα φοιτούσε στην Γ’ τάξη του Γυμνασίου και η υπόθεση είχε προσλάβει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας της καταγγελίας των γονέων της, ότι υποβλήθηκε από τον γιατρό σε έκτρωση όταν την άφησε έγκυο ο δεύτερος κατηγορούμενος ηλικίας 29 ετών χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με τη μήνυση που είχε υποβληθεί η ανήλικη υποχρεώθηκε σε έκτρωση από τον 29χρονο, ο οποίος καταγγέλλεται ότι, πέραν της αποπλάνησης, την κατέστησε πειθήνιο όργανό του με απειλές για την αποκάλυψη των όσων είχε υποστεί στα χέρια του.

Ο γιατρός είχε τονίσει απολογούμενος ότι η ανήλικη τον επισκέφθηκε μόνη της στο ιατρείο του και ότι είχε αιμορραγία.

Πιθανολόγησε μάλιστα ότι είχε κάνει χρήση χαπιού διακοπής της κυήσεως.

Επιπλέον οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν εγγράφως στο δικαστήριο ότι δεν επιθυμούν την καταδίκη των κατηγορουμένων.

Η καταλυτική γνωριμία με τον 29χρονο το 2011
Η ανήλικη γνώρισε τον 29χρονο το καλοκαίρι του 2011, σε ένα καφέ-μπαρ, και όπως η ίδια υποστήριξε ξεκίνησε τότε να τη φλερτάρει.

Σύμφωνα με τη 15χρονη, ήταν ιδιαίτερα επίμονος και τελικά την ακολούθησε σε μια παραλία όπου την αποπλάνησε και ήρθαν σε ερωτική επαφή.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», φέρεται ότι επανέλαβε την πράξη του αυτή αρκετές φορές, ενώ καταγγέλθηκε ότι την απειλούσε ότι θα απεκάλυπτε τις «σχέσεις» τους, στους γονείς και σε φίλες της.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και οι αιτιάσεις του 29χρονου
Η ανήλικη διαπίστωσε ότι είχε καθυστέρηση στον κύκλο της και αφού επισκέφθηκε πανικόβλητη γιατρό, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Δεν μπορούσε να εκμυστηρευθεί το τι είχε συμβεί, λόγω ντροπής, στους γονείς της και ο 29χρονος, όπως ισχυρίζεται, την έπεισε να υποβληθεί σε επέμβαση τεχνητής διακοπής της κυήσεως. Η ανήλικη αναγκάστηκε να διηγηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στους γονείς της όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους ένα φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους!

Απολογούμενος ο 29χρονος, που κατάγεται από φτωχή οικογένεια και έχει 8 αδέλφια, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επεσήμανε ότι δεν αποπλάνησε την ανήλικη και δεν έχει καμία ανάμειξη στην τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Πηγή: iefimerida.gr

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ιστορία του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την ιστορία του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρκούρ.

Ο μικρός έπειτα από την πτώση του από τετραώροφη πολυκατοικία και σε πένθος έχουν βυθιστεί τα Τρίκαλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η οικογένεια του έχει βυθιστεί στην θλίψη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο 15χρονος δεν είναι πια μαζί τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου», δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μάριου πενθεί, αφού το ίδιο είχε συμβεί πριν από περίπου 15 χρόνια. Ειδικότερα, οι γονείς του Μάριου τον έφεραν στην ζωή προκειμένου να σώσει τον μεγαλύτερο αδερφό του που έπασχε από λευχαιμία. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να γίνει δότης, αφού ο αδερφός του έχασε τη μάχη με τη ζωή.

undefined