Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια!

Διέφυγαν οι δράστες!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Το συμβάν έγινε στη Γαλλία και επικράτησε πανικός. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix Du Nord, οι δράστες εισέβαλαν σε καφετέρια στην περιοχή Burgundy, στις 4:30 μ.μ. ώρα Γαλλίας και άρχισαν να πυροβολούν.

Στη συνέχεια, οι δράστες με τα όπλα στα χέρια τρέχουν σε ένα λευκό φορτηγό. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Αυτή είναι η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Κρητικό που βίαζε την κόρη του από τα 5 της!

Αυτή είναι η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Κρητικό πατέρα που βίαζε την κόρη του από τα 5 της χρόνια.

Βαριά καμπάνα επεφύλασσε σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη σε έναν 35χρονο Κρητικό, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από τα πέντε της χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επέβαλε σήμερα στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης 39 ετών (εκτιτέα ποινή κάθειρξης τα 25 έτη).

Σημειώνεται ότι η καταδικαστική σε βάρος του 35χρονου απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ καταδικαστική ήταν και η εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί.

Πατέρας βίαζε την κόρη του

Η υπόθεση είχε διαδραματιστεί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου από το 2013 έως το 2016: Ο καταδικασθείς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά κατ' επανάληψη την ανήλικη κόρη του, από την ηλικία των 5 έως 8 ετών!

Ο 35χρονος συνελήφθη τελικά τον Ιούλιο του 2018 και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού -το οποίο σήμερα είναι περίπου 10,5 ετών-, κ. Γιώργος Αθάνατος δήλωσε ότι του προξένησε εντύπωση η άκαμπτη στάση που κράτησε κατά τη διαδικασία ο κατηγορούμενος.

Ο κ. Αθάνατος συμπλήρωσε ότι δεν έχει συναντήσει καθ' όλη τη διάρκεια της δικηγορικής του καριέρας παρόμοια υπόθεση, επισημαίνοντας ότι τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης "δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπου νους".

Πηγή:neakriti.gr

15 νεκροί και 28 τραυματίες έπειτα από έκρηξη!

Στους 15 υπολογίζονται οι νεκροί και 28 οι τραυματίες έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την έκρηξη. Διαβάστε παρακάτω...

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην αγορά της πόλης και σε ένα γραφείο που ανήκε στην οργάνωση Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στην περιοχή είπε ότι είδε να καταρρέουν δύο κτίρια – το ένα από αυτά ήταν τετραώροφο – ενώ και άλλες οικοδομές έμοιαζαν ετοιμόρροπες.

Έκρηξη με νεκρούς

Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία: Σκοτώθηκαν σε έκρηξη τα 3 του παιδιά!

Πένθος για τον επιχειρηματία που έχασε τα 3 του παιδιά!

Ένα προσωπικό δράμα κρύβει η τραγωδία στη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών: Μεταξύ των θυμάτων είναι τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου άντρα της Δανίας, του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos, Άντερς Χολχ Πόβλσεν. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων ήταν τρεις υπήκοοι Δανίας. Τελικά, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για τα τρία μικρά παιδάκια του Δανού μεγιστάνα, που βρίσκονταν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κολόμπο για να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους.


Η κόρη του Άντερς Χολχ Πόβλσεν Αλμα, είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, μια φωτογραφία των τριών αδερφών της, Αστριντ, Άνιες και Άλφρεντ από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν. Τα αδέρφια βρίσκονταν στην πισίνα και η λεζάντα έγραφε πως είναι «τρία μικρά αρκουδάκια».

Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία: Σκοτώθηκαν σε έκρηξη τα 3 του παιδιά!

Εκπρόσωπος του Δανού επιχειρηματία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός: «Δυστυχώς πρέπει να το επιβεβαιώσω. Σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και δεν θα κάνω άλλο σχόλιο επ' αυτού», είπε.

Ανήμερα του Πάσχα των καθολικών, επτά βομβιστές αυτοκτονίας προκάλεσαν έξι εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 290 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου 500.

Ο 46χρονος Άντερς Χολχ Πόβλσεν είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Asos, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του. Στην λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2019 βρισκόταν στο νούμερο 252, ενώ ο ίδιος κατέχει περισσότερο από το 1% της γης της Σκοτίας, όπου δραστηριοποιείται στα κτηματομεσιτικά.

TAGS