Συγκλονιστικό! Ζευγάρι σκότωσε τον 5 ετών γιο του και δήλωσε την εξαφάνιση του!

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες!

Συγκλονιστικό! Ζευγάρι σκότωσε τον 5 ετών γιο του και δήλωσε την εξαφάνιση του!

Συγκλονίζει η είδηση πως ζευγάρι σκότωσε τον 5 ετών γιο του, τον έθαψε και στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνιση του στην αστυνομία.

Οι υποψίες στράφηκαν αρχικά στον πατέρα, εξαιτίας κυρίως της ψυχραιμίας με την οποία δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού Ει Τζέι στην αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

«Εχουμε ένα αγνοούμενο παιδί» ακούγεται να λέει ο πατέρας στο τηλέφωνο και συνεχίζει: «Δεν έχω ιδέα που θα μπορούσε να είναι». Σύμφωνα με τους γονείς, η τελευταία φορά που είδαν τον γιο τους ήταν το βράδυ της 17ης Απρίλη, όταν και πήγαν για ύπνο.

Μετά από έρευνες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας εντόπισαν τη μυρωδιά του άτυχου παιδιού στο αυτοκίνητο των γονιών τους, γεγονός που τους συνδέει με το έγκλημα και την προσπάθεια να τον θάψουν μακριά από το σπίτι. Φαίνεται μάλιστα πως οι γονείς του ήταν χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, οι οποίες εντοπίστηκαν στον οργανισμό του μικρού από την ημέρα που γεννήθηκε.

Ζευγάρι σκότωσε τον 5 ετών γιο του και δήλωσε την εξαφάνιση του

Αρνείται πως διέπραξε το έγκλημα η μητέρα του
Η μητέρα του Ει Τζέι, Τζοάν Κάνινγκχαμ που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, φαίνεται πως αρνείται κάθε ανάμειξη με το έγκλημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «η κα. Κάνινγκχαμ δεν γνωρίζει τι απέγινε ο Ει Τζέι και δεν έχει καμιά σχέση με την εξαφάνισή του».

Ωστόσο, οι Αρχές του Ιλινόις δείχνουν βέβαιοι πως έχουν συλλάβει τους δράστες της δολοφονίας. «Ο Ει Τζέι δεν θα υποφέρει άλλο και οι δολοφόνοι του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε στον Τύπο, ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στην πόλη Κρίσταλ Λέικ, Τζέιμς Μπλακ.
Πηγή: iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό βίας: Αστυνομικοί χτυπάνε το κεφάλι 15χρονου στο δρόμο! Σοκάρει το βίντεο!

Οργή έχει προκαλέσει το περιστατικό με αστυνομικούς να χτυπούν το κεφάλι ενός 15χρονου στο δρόμο!

Το βίντεο που έχει διαρρεύσει σοκάρει! Διαβάστε παρακάτω...

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν συνελήφθη ένας 15χρονος Αφροαμερικανός. Οι αστυνομικοί χτύπησαν στο οδόστρωμα το κεφάλι του Ντελούκα Ρόλε συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην πόλη Ταμαράκ και καταγράφηκε σε βίντεο.

Ο εισαγγελέας της επαρχίας Μπράουαρντ στην οποία συνέβη το επεισόδιο απέσυρε όλες τις κατηγορίες κατά του 15χρονου επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση των αστυνομικών.

Οι δύο ένστολοι από την Μεγάλη Τετάρτη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την απόλυσή τους.
Η βιαιότητα σε βάρος του 15χρονου έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής στην οποία από τον Ιανουάριο έχει τοποθετηθεί νέος σερίφης μετά την απόλυση του προκατόχου του για παραλείψεις και αβλεψίες πριν το μακελειό στο λύκειο του Πάρκλαντ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Ρόλε, όπως μεταδίδει ο Guardian, ήταν ένας από τους νεαρούς μαθητές σχολείου που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ένα υποκατάστημα των McDonald's στην πόλη Ταμαράκ μετά το τέλος των μαθημάτων τους. Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί αρχικά τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού και στη συνέχεια όρμηξαν στον 15χρονο όταν αυτός προσπάθησε να σηκώσει ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πέσει από τα χέρια ενός συμμαθητή του.

Ο σερίφης της επαρχίας, ωστόσο, υπερασπίζεται τους υφισταμένους του χαρακτηρίζοντας την απόφαση του εισαγγελέα πρόωρη και λάθος.