Κώστας Ευριπιώτης: Τον κοινώνησε ο πνευματικός του και μετά.... Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή για τον ηθοποιό!

Τα άσχημα μαντάτα που έσκασαν τώρα!

Κώστας Ευριπιώτης: Τον κοινώνησε ο πνευματικός του και μετά.... Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή για τον ηθοποιό!

Κώστας Ευρυπιώτης: Ραγδαίες εξελίξεις για τον ηθοποιό! Τον κοινώνησε ο πνευματικός του και μετά.... Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή για την οικογένειά του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν το περασμένο Πάσχα έκανε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι. Διαβάστε παρακάτω....

Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη επιδεινώθηκε και πλέον όλοι λένε ότι είναι στα χέρια του Θεού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα του συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε!

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Κώστα Ευριπιώτη! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του; Αποκάλυψη τώρα μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας μεταφέρω σήμερα, όχι και τόσο καλά νέα για τον ηθοποιό που κυριολεκτικά δίνει μάχη για την ζωή του εδώ και αρκετό καιρό!

Δεν θα σας κρατήσω όμως άλλο σε αγωνία και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα μου! Άτομο, έμπιστο, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σταθερή!

Δηλαδή, πριν από λίγο καιρό τα νέα ήταν πολύ άσχημα λόγω επιδείνωσης και παραμένουν το ίδιο αλλά σε σταθερό επίπεδο!

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Οι δικοί του άνθρωποι, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, δεν φεύγουν λεπτό από το πλευρό του! Μάλιστα, η σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, είναι συνέχεια εκεί, στο δωμάτιο! Δεν έχει απομακρυνθεί ούτε δευτερόλεπτο! Κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία του! Όπως και τα παιδιά του...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ όλα στο τέλος να πάνε καλά...

Κώστας Ευριπιώτης: Η καταβεβλημένη εικόνα του μέσα από το νοσοκομείο!

Ιδιαίτερα καταβεβλημένη είναι η εικόνα του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Ευρυπιώτη!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα!

Το στενό του περιβάλλον αναφέρει πως η κατάστασή του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου και νοσηλεύεται.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της....


Από το πλευρό του δεν φεύγουν ούτε τα παιδιά του, τα οποία, το πρωί της Δευτέρας, τα παιδιά του έγραψαν ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook και ευχαρίστησαν για τη στήριξη.


Πιο συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».
Δείτε την ανάρτηση αλλά και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο:

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Κώστας Ευριπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο και η φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού σοκάρει, δίνοντας μάχη για τη ζωή του!

Μακάρι ο ηθοποιός να βγει νικητής.

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μάχη με τον καρκίνο και η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο συγκλονίζει.

Η αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και όπως ενημερώνει μέσω του Facebook ο Αντρέας Κουβελογιάννης, πατέρας της δημοσιογράφου Ντέσσυς Κουβελογιάννη, η κατάστασή του επιδεινώνεται.

Ο Ευρωπιώτης νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» και στο πλάι του βρίσκεται καθημερινά η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η οποία μοιάζει σκιά του εαυτό τους από την ταλαιπωρία και μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι και φέρεται να λέει: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με άλλα θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!».

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν, ενώ από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους και τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.