Πένθος στην ελληνική showbiz! Πέθανε ο Τάσος Αλεξόπουλος!

Σοκ από τον θάνατό του! Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν παντρεμένος;

Πένθος στην ελληνική showbiz! Πέθανε ο Τάσος Αλεξόπουλος!

Πένθος στην ελληνική showbiz, αφού πέθανε ο Τάσος Αλεξόπουλος!

Μάλιστα ο θάνατος του συζύγου πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού, σόκαρε τους πάντες! Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν γνωστός καλλιτεχνικός παραγωγός! Ο λόγος για τον σύζυγο της ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου η οποία έγινε γνωστό από τον ρόλο της Νάνσυς στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

Πένθος για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: Πέθανε ξαφνικά ο άνδρας της!

Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός και συγκλόνισε τους πάντες! Ο καλλιτεχνικός παραγωγός ήταν εκείνος που είχε φέρει τους Scorpions στην Ελλάδα, ενώ με την Μαρία Παπαλάμπρου είχε αποκτήσει μια κόρη, την δεκατετράχρονη σήμερα Φαίδρα.

Μαζί έζησαν τα τελευταία δέκα χρόνια στο Βερολίνο.

Πένθος! Πέθανε ο Σάλα!

Πολύ δύσκολες ώρες, αφού πέθανε ο Σάλλα!

Μιλάμε φυσικά, για τον ο πατέρα του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τρεις μήνες μετά τον θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα φαίνεται ότι δεν άντεξε τον χαμό του γιου του. Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή.

O ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα

Έτσι, μέσα σε λίγο διάστημα, η οικογένεια του Αργεντινού ποδοσφαιριστή βυθίστηκε και πάλι στο πένθος. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο πατέρας του, Οράσιο, πέθανε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 58 ετών.

Απίστευτος θρήνος: 32χρονος στη Χίο πέθανε με σοκαριστικό τρόπο!

Τραγικός θάνατος στη Χίο, με τον άτυχο άνδρα να χάνει τη ζωή του με πολύ άδικο τρόπο.

Όλο το νησί έχει σοκαριστεί!

Συγκλονισμένη η Χίος με το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 32χρονο Στέλιο Πάσσα από τη Λαγκάδα της Χίου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο άτυχος νεαρός κινούταν τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης με τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Καστέλλου, με κατεύθυνση από την πόλη προς τον Βροντάδο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει σε παρακείμενο τοιχίο.

Παρότι ο 32χρονος φορούσε κράνος η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο. Όλο το νησί είναι συγκλονισμένο και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος. Σοκ προκάλεσε σήμερα ο θάνατος πασίγνωστου μπασκετμπολίστα!