Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Κισσάς!

Τεράστια απώλεια...

Θλίψη! Πέθανε ο Γιώργος Κισσάς!

Πέθανε ο Γιώργος Κισσάς, ένας από τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που συνέδεσαν τη ζωή τους με τον αγώνα κατά της δικτατορίας. Θλίψη για τον θάνατό του!

Ο Γιώργος Κισσάς άφησε στα 73 του την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Νοσοκομείου "Αγ. Δημήτριος", μετά από βαριά νευροχειρουργική επέμβαση. Διαβάστε παρακάτω....

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-1974 "Ο σ. Γιώργος Κισσάς τον Νοέμβριο του 1967 δικάστηκε μαζί με άλλους 40 αγωνιστές του Πατριωτικού Αντιδικτατορικού Μετώπου (ΠΑΜ) στο Έκτακτο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Ο Γιώργος Κισσάς

Παρέμεινε στις φυλακές μέχρι την αμνηστία, τον Αύγουστο του 1973. Ο ΣΦΕΑ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, σήμερα Μεγάλο Σάββατο στις 4.15 μ.μ. στα Νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου (Θέρμη).

Πένθος! Πέθανε η Βαγενά!

Το μεσημέρι της Μεγάλη Παρασκευής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η Βασιλική Βαγενά, χήρα του Μιχάλη Τάτση.

Η εκλιπούσα ήταν κόρη του Σωτήρη Βαγενά αδελφή του Τάκη Βαγενά γνωστού διευθυντικού στελέχους του Δήμου Πατρέων.

Η Βασιλική Βαγενά με τον σύζυγό της είχαν αποκτήσει μια κόρη την Αθηνά, η οποία είναι τραπεζικός υπάλληλος στην Αθήνα.

Πένθος στην ελληνική showbiz! Πέθανε ο Τάσος Αλεξόπουλος!

Πένθος στην ελληνική showbiz, αφού πέθανε ο Τάσος Αλεξόπουλος!

Μάλιστα ο θάνατος του συζύγου πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού, σόκαρε τους πάντες!

Ήταν γνωστός καλλιτεχνικός παραγωγός! Ο λόγος για τον σύζυγο της ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου η οποία έγινε γνωστό από τον ρόλο της Νάνσυς στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

Πένθος για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: Πέθανε ξαφνικά ο άνδρας της!

Ο θάνατός του ήταν ξαφνικός και συγκλόνισε τους πάντες! Ο καλλιτεχνικός παραγωγός ήταν εκείνος που είχε φέρει τους Scorpions στην Ελλάδα, ενώ με την Μαρία Παπαλάμπρου είχε αποκτήσει μια κόρη, την δεκατετράχρονη σήμερα Φαίδρα.

Μαζί έζησαν τα τελευταία δέκα χρόνια στο Βερολίνο.

Πένθος! Πέθανε ο Σάλα!

Πολύ δύσκολες ώρες, αφού πέθανε ο Σάλλα!

Μιλάμε φυσικά, για τον ο πατέρα του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τρεις μήνες μετά τον θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα φαίνεται ότι δεν άντεξε τον χαμό του γιου του. Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή.

O ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα

Έτσι, μέσα σε λίγο διάστημα, η οικογένεια του Αργεντινού ποδοσφαιριστή βυθίστηκε και πάλι στο πένθος. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο πατέρας του, Οράσιο, πέθανε το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 58 ετών.