Σοκ στα Τρίκαλα! Στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ο....

Πολύ δύσκολες ώρες!

Σοκ στα Τρίκαλα! Στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ο....

Σοκ στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει η είδηση πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ένας...

16χρονος νεαρός! Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του επί της οδού Κονδύλη.


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή.

Στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί εγκαίρως στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Τραγωδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι στο Πόρτο Χέλι!

να παιδάκι 4 ετών παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο τη Μεγάλη Παρασκευή στην περιοχή Τζέμι Πορτοχελίου και πέθανε.

Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια.

Το παιδάκι με καταγωγή από τη Σομαλία φιλοξενείτο με τους γονείς του σε ξενοδοχείο της περιοχής της Ερμιονίδας, όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες, ξέφυγε της προσοχής τους με αποτέλεσμα να βρεθεί στις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

undefined

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

πηγή: korinthostv

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή ή...

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη! Βρέθηκε νεκρή αγνοούμενη γυναίκα.

Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης όταν συγγενείς της άτυχης 87χρονης ενημέρωσαν τις Αρχές πως δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

undefined

Το απόγευμα η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή του Σχοινιά. Φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία ώστε να δουν ποια είναι τα αίτια του θανάτου της.

Τραγωδία Φάληρο: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 5χρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα!

Σε κρίσιμη κατάσταη βρίσκεται η υγεία του 5χρονου. Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, το αγόρι που καταπλακώθηκε από βαριά, μεταλλική γκαραζόπορτα.

Το παιδί, 8 ετών, είχε έρθει με τους γονείς τους από την Κοζάνη, για να περάσουν το Πάσχα μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα, στο Φάληρο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γκαραζόπορτα της μονοκατοικίας έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το παιδί, την ώρα που περνούσε από δίπλα.

undefined

Το αγόρι έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί, όμως, έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συντετριμμένοι οι γονείς του, έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς περιμένοντας έξω από το χειρουργείο, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Το αγοράκι βρισκόταν ακόμη στη χειρουργική αίθουσα μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη