Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Άρπαξε το δίχρονο παιδί του από τα χέρια της συζύγου και εξαφανίστηκε!

Απίστευτο περιστατικό!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Άρπαξε το δίχρονο παιδί του από τα χέρια της συζύγου και εξαφανίστηκε!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη, με το τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια περαστικών!

Ένας άντρας άρπαξε το παιδί του, δύο ετών, από τα χέρια της εν διαστάσει συζύγου του και τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η νεαρή κοπέλα από τη Συρία είχε δώσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της για να συζητήσουν τα περί διαζυγίου. Μαζί με την μητέρα ήταν ο θείος της. Ο εν διαστάσει σύζυγος συνοδευόταν από δυο φίλους του.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δεκάδων θαμώνων των μαγαζιών της οδού Ολύμπου ο αγριεμένος σύζυγος άρπαξε το δίχρονο παιδί από τα χέρια της νεαρής γυναίκας, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.


Πλήθος κόσμου έσπευσε να σταματήσει το αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα του παιδιού ξέσπασε σε λυγμούς.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και παρέλαβε τη μητέρα και τον θείο της για να δώσουν κατάθεση στο οικείο τμήμα Ασφαλείας. Αμέσως δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά για αναζητήσεις του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε ο πατέρας με το βρέφος. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μαρτίου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με επτά άνδρες.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν απο το διαμέρισμα έναν 14χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα, μετά από εισπνοή καπνού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 14χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς έρευνα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


Πηγή: grtimes.gr

Έκτακτο: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αχαρνών!

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Αχαρνών!

Η Πυροσβεστική έχει κινητοποιηθεί και έχει σπεύσει στο σημείο.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 άνδρες για την κατάσβεση.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβέστες έχουν απεγκλωβίσει ένα άτομο ενώ συνεχίζονται διεξάγονται έρευνες.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αχαρνών