Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη! Πέθανε ο...

Τραγικές εικόνες!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη! Πέθανε ο...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Μια ακόμα τραγική είδηση με θανατηφόρο τροχαίο είχαμε πριν από λίγο στο Ηράκλειο. Διαβάστε παρακάτω...

Νεκρός είναι ο 62χρονος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες..

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μοιρών – Ηρακλείου. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Ο 62χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , ωστόσο ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο! 11 νεκροί!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε όταν λεωφορείο βγήκε της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και να χάσουν την ζωή του 11 άνθρωποι.

«Υπάρχουν ακόμη τρεις σοροί στο εσωτερικό του λεωφορείου, όμως είναι πιθανό να βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι κάτω από το όχημα»σημείωσε ο αξιωματούχος.

undefined

Το δυστύχημα συνέβη στην πολιτεία Ζακατέκας. Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 40 επιβάτες και κατευθυνόταν από την Πόλη του Μεξικού στην πόλη Τορεόν. Πιθανώς ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται πέντε πολίτες από την Κεντρική Αμερική με βίζες.

Προσοχή, σκληρές εικόνες! Βρέθηκε νεκρή σε τροχαίο η....

Εικόνες σοκ από τροχαίο χτες το βράδυ! Ποια βρέθηκε νεκρή σε τροχαίο;

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας!

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονη γυναίκα από την Ολλανδία, βγήκε από τον κόμβο της Αρκίτσας και κινήθηκε στο ρεύμα προς την Αθήνα, με κατεύθυνση, όμως, προς τη Λαμία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Σοκ στου Παπάγου: Νεκρή 26χρονη! Αυτοκτονία ή ατύχημα;

Εικόνα σοκ από το τροχαίο χτες

Δεν πρόλαβαν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Εικόνα σοκ από το τροχαίο χτες

Στο ύψος του Λογγού στο 163χλμ, το ΙΧ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά στην πορεία του. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η 52χρονη, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 36χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.