Τραγωδία! 17 νεκροί από τις πλημμύρες!

Ακραία καιρικά φαινόμενα!

Τραγωδία! 17 νεκροί από τις πλημμύρες!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ινδονησία έχουν ως τραγικό αποτέλεσμα 17 άνθρωποι να είναι νεκροί από τις σαρωτικές πλημμύρες. Διαβάστε παρακάτω...

Περίπου 12.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, την ώρα που εκατοντάδες κτίρια, γέφυρες και δρόμοι καταστράφηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που πλήττουν εδώ και αρκετές ημέρες την επαρχία Μπενγκουλού. Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εννέα αγνοούνται μετά τις σαρωτικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις στη νήσο Σουμάτρα της Ινδονησίας, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.

Ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής θα μπορούσε να επιδεινωθεί» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής Υπηρεσίας Πρόληψης των Καταστροφών Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο, που υπογράμμισε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι κατολισθήσεις και οι πλημμύρες θα μπορούσαν να συνεχιστούν εάν επιμείνουν οι ισχυρές βροχοπτώσεις» προειδοποίησε ο αξιωματούχος.

Οι διασώστες θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τις πληγείσες περιοχές με βάρκες, προκειμένου να διανείμουν βοήθεια σε περίπου 13.000 ανθρώπους.

«Η διανομή βοήθειας έχει καθυστερήσει, καθώς ορισμένοι δρόμοι έχουν κοπεί στα δύο» σημείωσε ο Νουγκρόχο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Τραγωδία! Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάρο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάρο, όταν βρέθηκε το νεκρός άνδρας σε πισίνα ξενοδοχείου.

Το πτώμα του βρέθηκε να επιπλέει γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το philenews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών από τη Βρετανία, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπίστωσε ο θάνατός του. Εχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και διερευνάται το ενδεχόμενο πνιγμού.

Θρήνος στην Αχαία! Νεκρός στα 19 του ο....

Θρήνος στην Αχαία αφού έπεσε νεκρός μόλις στα 19 του ο...

νεαρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή στο Μιχόι της Αχαίας.

Ο νεαρός είχε καταγωγή από την περιοχή. Ο οδηγός της μηχανής που ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατευθυνόταν από Μιχόι προς Βελιτσές.

Τον παρέλαβε σε πολύ άσχημη κατάσταση το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.