Καλαμάτα: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του εικονολήπτη! «Είδα το θάνατο του άνδρα μου σε ζωντανή μετάδοση...»! (Βίντεο)

Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Καλαμάτα: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του εικονολήπτη! «Είδα το θάνατο του άνδρα μου σε ζωντανή μετάδοση...»! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές με την εξομολόγηση της η σύζυγός του εικονολήπτης που έπεσε νεκρός στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα. Είδε τον θάνατο του σε ζωντανή μετάδοση.

Μετά το τραγικό του τέλος, ο γιος του ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα. Διαβάστε παρακάτω...

Η σύζυγός του άτυχου εικονολήπτη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Όπως αποκάλυψε είδε τον θάνατο του σε ζωντανή μετάδοση. Τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, τότε κατάλαβε πως κάτι έγινε.

Ποιος ήταν όμως ο εικονολήπτης που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καλαμάτα - βίντεο σοκ: H στιγμή που τραυματίζεται σοβαρά ο εικονολήπτης!

Σοκάρει το βίντεο με την στιγμή που τραυματίζεται θανάσιμα ο εικονολήπτης στο σαϊτοπόλεμο και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Τραγική κατάληξη είχε το ατυχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα κατά τη διάρκεια σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, αφού ο άτυχος εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άντρας, που βρισκόταν εκεί γιατί εργαζόταν, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν εξ αρχής λόγο για πολύ βαρύ και σοβαρό τραυματισμό. Άμεσα ο καμεραμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, που μίλησε στο healthview.gr, ο 53χρονος επαγγελματίας εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πάλι ο κ. Μπέζος, σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, κατά τη διάρκεια του εθίμου, μία σαΐτα φεύγει από τα χέρια του σαϊτολόγου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης, ο οποίος κάλυπτε τον σαϊτοπόλεμο.

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο! Νεκρός ο εικονολήπτης που τραυματίστηκε στον σαϊτοπόλεμο!

Σοβαρά τραυματίστηκε εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού!

Με αίμα βάφτηκε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα. Ένας εικονολήπτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από σαΐτα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Έσπευσε βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον εικονολήπτη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και κατέληξε.

undefined