Κύπρος serial killer: Με φρικτό τρόπο μετέφερε τα πτώματα ο "Ορφέας"!

Τραγικό!

Κύπρος serial killer: Με φρικτό τρόπο μετέφερε τα πτώματα ο

Με φριχτό τρόπο μετέφερε τα θύματα του ο Ορφέας, ο serial killer στην Κύπρο.

Οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές. Διαβάστε παρακάτω...

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ την κατάθεση του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Ν.Μ φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Κύπρος serial killer: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ορέστη! Είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ορέστη, τον serial killer από την Κύπρο. Η πρώην σύζυγό του έδωσε κατάθεση και συγκλονίζει.

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, μετά τη σύλληψή του, κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο, εναντίον του, εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπο της.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου του

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”».

Κύπρος: Σοκάρει η ομολογία του serial killer! «Σκότωσα τα παιδιά γιατί με είδαν»!

Σοκάρει η ομολογία του serial killer στην Κύπρο για το λόγο που σκότωσε τα παιδιά. Όπως είπε το έκανε γιατί τον είδαν.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον άνδρα που σκότωσε εφτά άτομα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, μετά από την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο serial killer αποκάλυψε πως πέταξε εκεί τρία από τα 7 θύματά του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha φέρνει στο φως τον λόγο που ο Ορέστης σκότωσε και τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

Ο 35χρονος serial killer εξήγησε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν τον λόγο που δολοφόνησε δύο παιδιά.

Όταν λοιπόν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν».

Το κοριτσάκι της 36χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν πήγε στο σπίτι της και έτσι φέρεται να τους είπε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να με αναγνωρίσει και να πει στους αστυνομικούς ποιος είμαι».

Όσον αφορά το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, τη Sierra, εκείνη δεν τον είχε δει όταν μπήκε στο σπίτι αλλά επειδή ήθελε να μεταφέρει το πτώμα της μητέρας του σε βαλίτσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει το παιδί».

Σημειώνεται πως ο serial killer ομολόγησε στους αστυνομικούς πως οι τρεις σοροί που πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος Ιλαρχος φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Ρουμάνα Livia Florentina Bunea, στην 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Στο μεταξύ οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται και στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

Πηγή: iefimerida.gr

Κύπρος Serial Killer: Νέο σοκ με τις βαλίτσες στην λίμνη! Έκρυβαν μέσα....

Κύπρος Serial Killer: Νέο σοκ για τις αρχές με τις βαλίτσες που βρέθηκαν στην κόκκινη λίμνη! Τι έκρυβαν μέσα;

Oι εξελίξεις στην Κύπρο είναι παραπάνω από ραγδαίες αφού το Μεγάλο Σάββατο η Πυροσβεστική εντόπισε δύο αντικείμενα (βαλίτσες) στη «Κόκκινη Λίμνη» κοντά στο μεταλλείο Μιτσερού, στο οποίο είχαν εντοπιστεί τα δύο πρώτα πτώματα, που ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής δράσης του.

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα οι δύτες κατάφεραν έπειτα από πολύωρες προσπάθειες να ανασύρουν τη μία βαλίτσα, μέσα στην οποία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου, βρέθηκε μία σορός.

Χθες ο 35χρονος Ίλαρχος μεταφέρθηκε και πάλι από τους ανακριτές, στη «Κόκκινη Λίμνη» για να υποδείξει εκ νέου το σημείο στο οποίο είχε πετάξει τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων.

Και οι δύο δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του δράστη τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφού έβαλε τα πτώματα τους σε βαλίτσες τα πέταξε στη «Κόκκινη Λίμνη». Στο ίδιο σημείο παραδέχθηκε ότι πέταξε και το πτώμα της Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τις σορούς δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.


Ένα κομμάτι δέρμα

Στο φράγμα του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται για σχεδόν δύο εβδομάδες οι έρευνες για ανεύρεση της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc, δεν έχουν υπάρξει αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύτες εντόπισαν χθες ένα κομμάτι από δέρμα, το οποίο εκτίμησαν ότι πρέπει να εξεταστεί καθώς έδειχνες «ξένο» με τον χώρο.

Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό το στοιχείο μπορεί να σχετίζεται με την 6χρονη, αλλά για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο θα γίνει ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο.

Η Sierra ήταν κόρη της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε τυχαία από περιηγητές να επιπλέει στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Ο 35χρονος serial killer παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την μητέρα, αλλά όπως υποστηρίζει το παιδί πέθανε μόνο του, από αναρρόφηση εμεσμάτων. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε πέταξε το πτώμα του παιδιού στο φράγμα Ξυλιάτου και της μητέρας στο μεταλλείο Μιτσερού.