Δύσκολες ώρες για τον Κόκκαλη! Έπεσε θύμα ληστείας!

Έσκασε τώρα!

Δύσκολες ώρες για τον Κόκκαλη! Έπεσε θύμα ληστείας!

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κόκκαλη, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» τα τελευταία 24ωρα σημειώθηκαν επιθέσεις κακοποιών στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των υφυπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης την ώρα που βρίσκονταν μέσα σε αυτά οι οδηγοί τους, ενώ οι δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν και οπλισμό αστυνομικών. Χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε για αυτά τα νέα δείγματα ανομίας που βιώνουν ακόμη και τα κυβερνητικά στελέχη. Διαβάστε παρακάτω....

Το πρώτο ενδεικτικό συμβάν σημειώθηκε προ μερικών ημερών στην οδό Στουρνάρη, όταν ένας Μαροκινός, ηλικίας 35 ετών, προσπάθησε να διαρρήξει το υπηρεσιακό όχημα του υφυπουργού Αγροτικής Αναπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη ενώ ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το υπουργείο. Κι αυτό ενώ ο… άναυδος οδηγός του υφυπουργού βρισκόταν εντός του οχήματος που δέχθηκε την επίθεση από τον αλλοδαπό. Ακολούθησε καταδίωξη του δράστη από τον οδηγό του οχήματος αλλά κι από τον αστυνομικό φρουρό του υπουργείου. Σε πρώτη φάση ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους δύο αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης, αλλά κατάφερε να διαφύγει αρπάζοντας και το όπλο τού ενός! Ομως οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα.Την ίδια ώρα, σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου...


Λίγες ημέρες αργότερα υπήρξε παρόμοιο συμβάν, στο ίδιο ακριβώς σημείο, με στόχο τον οδηγό άλλου υφυπουργού Ανάπτυξης. Αυτή τη φορά δύο νεαροί ρουμάνοι κακοποιοί επιχείρησαν – μεσημβρινή ώρα – να ληστέψουν τον οδηγό της υφυπουργού κυρίας Ολυμπίας Τελιγιορίδου, ο οποίος ήταν μέσα στο υπηρεσιακό όχημα. Ο ένας εκ των δραστών άρχισε να συνομιλεί με τον οδηγό του κρατικού αυτοκινήτου, ενώ ο συνεργός του αφαίρεσε από το κάθισμα του συνοδηγού ένα βαλιτσάκι με έγγραφα και κατόρθωσε να διαφύγει. Χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί αν στόχος των δραστών ήταν χρηματικά ποσά ή ηλεκτρονικές συσκευές που πίστευαν ότι μπορούσε να είχε το βαλιτσάκι ή επεδίωκαν για άγνωστους λόγους την αρπαγή υπηρεσιακών εγγράφων.

Επιπλέον, τον Ιανουάριο υπήρξε κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των κλαπέντων εγγράφων από το αυτοκίνητο στενού συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου. Η διάρρηξη στο ΙΧ του συνεργάτη τού υπουργού έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του οχήματος μαζί τον κ. Φάμελλο βρίσκονταν σε γειτονικό σημείο.

Επίσης, προ μερικών εβδομάδων υπήρξε επιδρομή στα γραφεία του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» στην οδό Κεραμεικού, που θεωρείται ένα από τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόεδρός του είναι ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος Κώστας Δουζίνας. Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που είχε ποσό της τάξης τουλάχιστον 10.000-20.000 ευρώ, σφραγίδες και άλλα έγγραφα.

Θύματα κλοπών φέρεται να έπεσαν επίσης προ μερικών εβδομάδων κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού ο βουλευτής Ηρακλείου και πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Άγνωστοι έσπασαν το παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους και άρπαξαν προσωπικά και ταξιδιωτικά έγγραφα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ταυτότητες κ.λπ. Ορισμένα από τα έγγραφα που έχουν κλαπεί θεωρούνται απόρρητα.

Τρόμος στο Παγκράτι: Ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα!

Τρόμος επικράτησε στο Παγκράτι, όταν ληστές βασάνισαν επί ώρες γυναίκα.

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε τα ξημερώματα μια 85χρονη στο Παγκράτι, καθώς δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της.

Οι δράστες επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να τη χτυπούν.

Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος. Οι ληστές αφού έδεσαν την 85χρονη, έμειναν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ γείτονες που άκουσαν θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr