Ματωμένο Πάσχα στον Βόλο! Έπεσε νεκρός την ώρα του γλεντιού!

Έφυγε ξαφνικά ο 53χρονος Γιώργος!

Ματωμένο Πάσχα στον Βόλο! Έπεσε νεκρός την ώρα του γλεντιού!

Στο πένθος τυλίχθηκε ανήμερα του Πάσχα μια τετραμελής οικογένεια στον Πτελεό το Βόλου. Ο 53χρονος Γιώργος, υπέστη ανακοπή καρδιάς και έπεσε νεκρός, ενώ ετοίμαζε τα κάρβουνα για το αρνί της Λαμπρής.

Όλα συνέβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη και το Πάσχα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο άτυχος 53χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του, όμως δεν γνώριζε ότι ήταν τόσο σοβαρό. Πριν από μερικές μέρες είχε αισθανθεί μια έντονη ενόχληση και είχε επισκεφτεί γιατρό για εξετάσεις. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως του ζητήθηκε να υποβληθεί και σε περαιτέρω έλεγχο, τον οποίο προφανώς προγραμμάτιζε για μετά τις γιορτές, αλλά δεν πρόλαβε.

Δυστυχώς, παρά την άμεση κινητοποίηση η οικογένειά του δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 53χρονος εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος ήταν ήδη νεκρός. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ιδιώτης γιατρός βεβαίωσε αργότερα τα αίτια θανάτου του αποδίδοντάς τα σε καρδιακό επεισόδιο. Το άγγελμα του θανάτου του ελαιοπαραγωγού συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Κανένας στον Πτελεό και ειδικότερα στο Πηγάδι, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του ο 53χρονος, δεν μπορεί να πιστέψει στο ξαφνικό κακό που βρήκε την οικογένεια.

Ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν στην Αθήνα. Ήταν ελαιοπαραγωγός και με τη σύζυγό του είχαν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Επίσης είχε διατελέσει τοπικός σύμβουλος Πτελεού το διάστημα από το 2010 έως το 2014.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα απερίγραπτης οδύνης από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Την Εξόδιο Ακολουθία παρακολούθησε πλήθος συγγενών και φίλων, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του και να πουν στερνό αντίο. Επρόκειτο για έναν έντιμο οικογενειάρχη, έναν αξιαγάπητο κάτοικο της περιοχής, με χαμηλό προφίλ και προσφορά και στα τοπικά δρώμενα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Αυτοκτονία σοκ στο Ρίο! Νεκρός μέσα σε νοσοκομείο ο....

Μια αυτοκτονία σοκ έσκασε στο Ρίο! Ποιος βρέθηκε νεκρός μέσα σε νοσοκομείο;

Ο λόγος για τον 23χρονο που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Ο αστυνομικός συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση, ημίγυμνος και έγινε αντιληπτός από γείτονά του οποίος τον ρώτησε τι συμβαίνει κι αυτός απάντησε «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!


Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο κατά πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού.

Ο 23χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι.


Οι αστυνομικοί της Πάτρας επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο θέμα της μεταφοράς ατόμων στις ψυχιατρικές κλινικές με το οποίο επιφορτίζονται τακτικά.

Ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Γιώργος Μπαλάσης χαρακτηριστικά επισημαίνει:

«Δεν το έχουμε πει απλά. Το έχουμε ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ χρόνια τώρα σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites βουλευτές, κυνερνητικά στελέχη, πολιτική και φυσική ηγεσία ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να κάνει διακομιδές ψυχασθενών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ασθενείς και πρέπει να τους διαχειρίζονται εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλευτές. Κανείς άλλος. Αλλά μάταια. Να τα αποτελέσματα…» Την ίδια ώρα, μια ακόμα αυτοκτονία σόκαρε τον Πύργο!