Τραγωδία στη Λάρισα! Βρέθηκε νεκρός ο...

Θλίψη!

Τραγωδία στη Λάρισα! Βρέθηκε νεκρός ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα με τον νεκρό που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άνδρας ζούσε στην Αθήνα, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στη Λάρισα.

Την ώρα που έκανε διάφορες δουλειές στην αυλή του σπιτιού του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Γείτονες μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ξεκίνησαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Το ασθενοφόρο έφθασε λίγα λεπτά αργότερα αλλά παρά τις προσπάθειες, ο άνδρας έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία στα Χανιά: Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος!

Με αίμα βάφτηκε η Πρωτομαγιά στο Πλατάνι Χανίων καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στο Πλατάνι λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Το δυστύχημα βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους τόσο του 21χρονου όσο και του 57χρονου, ενώ η αγωνία «χτυπά» κόκκινο για τη γυναίκα του δεύτερου που βρισκόταν επίσης στη μία εκ των δύο μηχανών και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.Τροχαίο Χανιά:

Τα μηνύματα που ραγίζουν καρδιές

Φίλοι του 21χρονου, που είναι ο ένας από τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Πλατάνι, έχουν κατακλύσει με μηνύματα τον «τοίχο» του στο Facebook. Μηνύματα που «ραγίζουν» καρδιές, μαρτυρούν το θρήνο για τους δικούς του ανθρώπους. Μερικά μηνύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αδερφέ. Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Χάρηκα που σε γνώρισα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από δω… Αλλά αν υπάρχει, ελπίζω να συναντηθούμε…».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνι, λίγο πριν τα Χανιά, μετά την εμπλοκή δύο μηχανών και ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο 57χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκπνεύσει ακαριαία ενώ ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά εξέπνευσε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και η Τροχαία, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και να προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο είχε επικρατήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Τραγικά παιχνίδια έπαιξε, ωστόσο, η μοίρα στον 21χρονο Σταμάτη Σπαντιδάκη, που σκοτώθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων, στο ύψος του παλιού κόμβου τηςΣούδας.

Ο 21χρονος, όπως αναφέρει το cretapost.gr, που είχε πιάσει τον Σταυρό στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου, την ημέρα των Θεοφανίων, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή.

Τροχαίο Κρήτη


Μετά τη σύγκρουση, οι δύο μηχανές έπεσαν σε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Ο 21χρονος Σταμάτης σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο κατέληξε και ο 51χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η συνεπιβάτιδα του.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει σήμερα το μεσημέρι, στα Μισίρια.